MEDYA KÖŞESİ

Özkök ve Birand'dan derbi geyikleri...

Fenerbahçeli Ertuğrul Özkök ile Galatasaraylı Birand, 32. Gün'de ilginç diyaloglar yaşarken taraftarlara derbi için seslendiler: Aman dikkat!

Özkök ve Birand'dan derbi geyikleri...
GAZETECİLER.COM
M. Ali Birand ve Ertuğrul Özkök Cumartesi akşamı oynanacak tarihi derbi öncesi taraftarlara seslendi.

TARAFTARA AMAN DİKKAT UYARILARI

Kanal D ana haber bülteninde 32. Gün programından kısa bir bölüm ekrana getiren Birand, programda konuk ettiği Fenerbahçeli Ertuğrul Özkök'le ilginç diyaloglar yaşadı. Özkök, Fenerbahçe taraftarına yaptığı çağrıda "Oraya bir tek pet şişe ya da bir tek yabancı cisim atılmaması lazım. Ben Fenerbahçe taraftarına seslenmek istiyorum. Aman dikkat! Gergineştirmeyin... Gerginleştirmek sahada Galatasaray'ın avantajına dönüşecektir." dedi.

Özkök'ün çağrısından söz alan Birand ise kendi takımının taraftarına seslendi ve "Aman Galatasaraylılar, kaybetsek dahi bırakın, alkışlayalım... Bir şampiyonu da biz alkışlayalım, ne olur, ne kaybederiz? Hiç bir şey kaybetmeyiz" dedi.

"MEMET ALİ İKİMİZ BİRDEN DAYAK YİYECEĞİZ SONUNDA"

Birand ve Özkök'ün "aman dikkat" diyerek yaptığı uyarılardan sonra araya giren Özkök, "Memet Ali ikimiz birden dayak yiyeceğiz bunun sonunda" demekten kendini alamadı. Birand ise "biz bütün bunları söyleyelim iyilik dostluk kazansın diyerek. Ama maçın sonunda Ertuğrul'la biz kavga edeceğiz karşılıklı olarak" dedi...

ÇOK OKUNANLAR