MEDYA KÖŞESİ

Özkök, Bülent Arınç'ı niye övdü?

Ertuğrul Özkök, Doğan Grubu medyasının vicdan sahibi siyasetçi nitelemesi yaptığı Bülent Arınç'ı öve öve bitiremedi...

Özkök, Bülent Arınç'ı niye övdü?
GAZETECİLER.COMHürriyet Yazarı Ertuğrul Özkök tutuksuz yargılanmak üzere geçtiğimiz günlerde tahliye edilen Odatv sanığı Nedim Şener'i telefonla arayan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ı bugünkü yazısında öve öve bitiremedi.
ARŞİVDEKİ BÜLENT ARINÇ YAZISI

Fazla söze gerek yok... Bugünkü yazıdan sonra 29 Nisan 2007 tarihindeki (27 Nisan muhtırasının 2 gün sonrası) yazıdan Bülent Arınç'a dair olan kısmı da bir okuyun!

"AKP artık şunu iyice anlamalıdır:

Parti çatısı altında bazı kişiler, bu partinin merkeze doğru attığı her adımına çelme takarak, Başbakan’ı ve partinin makul insanlarını hep tuzağa düşürmüşlerdir.

Bunların başında, TBMM Başkanı Bülent Arınç vardır.

Arınç şahsi ihtiraslarını, geçmiş kinlerini, eşine yapıldığını iddia ettiği haksızlıkları, siyasi inat haline dönüştürerek Türkiye’nin 21’inci yüzyıla böyle bir demokrasi ayıbıyla girmesinde en büyük rolü oynamıştır.

Merkeze yürümek, o mahalleye yerleşmek isteyen bir AKP, artık bu provokatörleri yakasından düşürmelidir.

Doğan Grubu medyasının "vicdan sahibi siyasetçi" nitelemesi yaptığı Arınç'la ilgili Ertuğrul Özkök, bugünkü yazısında methiyeler düzdü.

Özkök, Arınç'ı kastederek, "Mutlaka arar" diyordum. İçimden bir ses "O arayacak" diyordu. "Aramış..." diyerek Arınç'ın Şener'i telefonla aramasından duyduğu mutluluğu dile getirdi.

İŞTE ERTUĞRUL ÖZKÖK'ÜN BÜGÜNKÜ YAZISINDAN ÇARPICI BİR BÖLÜM

"Mutlaka arar" diyordum.

İçimden bir ses "O arayacak" diyordu.
Aramış...
Dün Ayşenur Aslan'ın programında açıklandı.
Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, cezaevinden çıkan Nedim Şener'i aramış.
İki yıldır yazıyorum. Gerçek Müslüman'ın vicdanı vardır.
Haklıymışım. Varmış..."

ARINÇ, NEDİM ŞENER'İ TELEFONLA ARADI

Ergenekon soruşturması kapsamında Odatv davasında tutuklu yargılanan Nedim Şener ve Ahmet Şık geçtiğimiz günlerde tutuksuz yargılanmak üzere tahliye edilmişlerdi.

Dün CnnTürk'te Ayşenur Arslan'ın sunduğu "Medya Mahallesi" programına katılan Nedim Şener, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın kendisi aradığını ve tutuklulukla ilgili üzüntülerini bildirdiği ve adaletin yerini bulacağına inandığını söylediğini ifade etmişti.

Başbakan Yardıcısı Bülent Arınç, Nedim Şener ve Ahmet Şık'ın tahliye edilmesi sonrası yaptığı açıklamada da "Tahliyelerden ancak mutluluk duyulur" demişti.

Başbakan Erdoğan ise, tahliyeler sonrası, "hayırlı olsun" demiş ve bu konuda en iyi açıklamayı Bülent Arınç'ın yaptığını söylemişti...

 

ÇOK OKUNANLAR