MEDYA KÖŞESİ

Özkök bizden birilerini mi ima ediyor?

Ünlü ve de güzel yıldızımız İstanbul'un en güzel ve en şirin yalı dairelerinden birine aniden girdiğinde pek de yakışıklı olmayan kocasını,

Özkök bizden birilerini mi ima ediyor?
GAZETECİLER.COM (ÖZEL HABER)

Yıllar yıllar önce... Bir süper star şarkıcı hanımefendi sıradan ama akıllı, İstanbul sosyetesinin paylaşamadığı bir entelektüelle evli.
Hanımefendi sık sık yurt dışına gidip elin Avrupalısına da konserler verecek kadar müthiş!..
İşte böyle yurt dışı konserlerinden birinden habersiz ve apar topar dönüyor. Kocasının da döneceğinden haberi yok. O yıllarda bırakın cep telefonlarını, şehirlerarası telefon görüşmeleri bile santral memureleri tarafından ve saatler sonra bağlanabiliyor.
Ünlü ve de güzel yıldızımız İstanbul'un en güzel ve en şirin yalı dairelerinden birine aniden girdiğinde pek de yakışıklı olmayan kocasını, pek fazla yakışıklı bir medya starının (erkek) üzerinde yakalamıyor mu?..
Ortalık kızılca kıyamet!..
Güzel şarkıcı hanım avaz avaz bağırıyor:
"İttir git ve bir daha gözüme görünme!.. Keşke seni bir kadınla yakalasaydım; hatta benden çirkin bile olsa razıydım ama bir erkekle asla!.."

Ertuğrul Özkök'ün "Kadın kocasını bir erkekle basarsa" başlığı altında yayımlanan makalesini okuyunca bu olayı hatırladık.
Özkök makalesine şöyle bir giriş yapıyor:

'Kıçına tekme atma' lafını okuyunca pirelenmistim BÜYÜK Allahım, ne zaman siyaset yazmaktan fena halde sıkılsam, yardımıma yetişir.
Beni siyaset yazmaktan kurtarır; sizleri de yazdıklarımı okumaktan.
Tabii arada olan, hayatını bana küfretmekle geçiren biçarelerin günlük rızkına olur.
Mehmet Bey, yine kulaklannızı çınlatacağım. Etraf kurşun gibi ağır; sperm kokuyor.


ÇOK OKUNANLAR