MEDYA KÖŞESİ

Özdil'den Show TV ve Kanal D'ye rating taktikleri

Star Haberin usta yayın yönetmeni Yılmaz Özdil, rakip kanallara reyting taktikleri verdi! Kimleri ekrana çıkarmaları gerektiğini söyledi

Özdil'den Show TV ve Kanal D'ye rating taktikleri
Ratingler açıklandığında da görüyorsunuz. Star Haber genelde önde... Hürriyet yazarı ve Star Haberin usta yayın yönetmeni Yılmaz Özdil de bu durum karşısında daha fazla dayanamadı. Show Haber ve Kanal D Ana Haber'e rating taktiklerini verdi. Bakın Ali Kırca ve Mehmet Ali Birand rating toplamak için ne yapmalı?

(***)

Star Haber'in toplantı masasındayız...

Öğrendik ki, arkadaşça rekabet ettiğimiz Show Haber, Melih Gökçek'i canlı yayına çıkaracak... E biz de, "Melih Gökçek'in vatandaşa dağıtacağı 44 trilyon liralık avanta kolisini canlı yayına çıkaralım" dedik.

*

Aynı dakikada karşısına koyduk.

*

Show Haber'de...

Melih Gökçek canlı yayında.

Star Haber'de...

Gökçek'in kolisi canlı yayında.

*

Koli daha çok izlendi!

*

Böyle çünkü...

*

İnanmayan kendine sorsun:

"AKP'nin Tunceli adayı kim?"

Bilen çıkmaz...

"Avanta buzdolabı" desem?

Herkes "Tunceli" der!

*

O nedenle...

Mesela Uğur Dündar'ın İstanbul belediye başkan adayıyla kömür çuvalını karşı karşıya getirip, canlı yayında yüzleştirmesi lazım... Ki, ak mı kara mı, halkımızın aslında hangisine teveccüh gösterdiğini görelim... Ali Kırca'nın İzmir belediye başkan adayının karşısına deterjan-sabun oturtması lazım... Mehmet Ali Birand, bir yanına Adana belediye başkan adayını, bir yanına makarnayı alıp, sormalı, "sayın spagetti..."
ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar