MEDYA KÖŞESİ

Özdil'den cemaate yeni ses kayıtları ricası!

"Paralel arkadaşlar" diyerek cemaate seslenen Hürriyet yazarı Yılmaz Özdil, anketlerde oynama iddiasını hatırlattı ve yeni ses kasetleri için ricada bulundu...

Özdil'den cemaate yeni ses kayıtları ricası!
GAZETECİLER.COM
Habertürk gazetesi ve Fatih Altaylı'nın seçim anketlerinde manüpşasyon yaptığı iddialarını gündeme getiren ses kayıtlarına en ilginç yorum Yılmaz Özdil'den geldi. Hürriyet yazarı cemaate seslendiği yazısında çok konuşulacak bir ricada bulundu.

ANKETLER TAMAM DA SANDIKTA NASIL DENK GETİRİYORLAR?

Başbakan'ın AKP'yi düşük gösteren anketler için 'palavra' dediğini hatırlatan Yılmaz Özdil, Habertürk'te yayınlanan Konsensus anketinde manipülasyon yapıldığına dair ses kayıtlarına işaret etti. Anket sonuçlarının manüple edilmesinden daha önemlisinin seçim sonuçlarının nasıl anketlerle aynı rakamlara denk geldiğini kaydeden Hürriyet yazarı iddialı bir imada bulundu. Özdil seçimlerde hile yapıldığını ima ettiği yazısında "Seçimden önce manipüle edilen anket sonuçları, nasıl oluyor da, seçim sonuçlanyla birebir örtüşüyor?  Anketlerde o partiden alıp, bu partiye kaydırıyorlar...  Peki, sandıktaki sonucu nasıl denk getiriyorlar?" diye sordu.

'PARALEL ARKADAŞLARDAN' YENİ SES KASETLERİ RİCASI

Yazısının sonunda "Paralel arkadaşlar" diyerek cemaate seslenen Özdil seçimlerde hile yapıldığına dair kanıtları ortaya koyan yeni kasetlerin servis edilmesini "rica" etti:

Dolayısıyla şimdi... Paralel arkadaşların memlekete bir büyük “hizmet” daha yapmasını bekliyoruz. “Kimlerin, nasıl oy çaldığını, sandıkta hangi yöntemlerle dümen yapıldığını” gösteren telefon kayıtlarının da internete düşürülmesini rica ediyoruz!

YILMAZ ÖZDİL YAZILARI

Deneme


Deneme

Deneme

Deneme