MEDYA KÖŞESİ

Özdemir, uzaktan kumandalı Rambo'ya fena çaktı!

Dönemin RefahYol Hükümeti'ni darbecilere ve kartel medyasına karşı savunanlara "Şeritaçı" gözüyle bakan "endişeli Romantik"...

Özdemir, uzaktan kumandalı Rambo'ya fena çaktı!
ADNAN BERK OKAN

Yıldırım Türker adı, zillerde vurur tadı...
Hıncal Uluç'un Radikal versiyonu olmaya çalışıp duruyor yıllardır amna tutmuyor...
Tutmaz da...
28 Şubat'ın "kökten Laikçi" delikanlısı(!)..
Dönemin RefahYol Hükümeti'ni darbecilere ve kartel medyasına karşı savunanlara "Şeritaçı" gözüyle bakan "endişeli Romantik"...
Şimdi de kendi gazetesiyle cebelleşiyor...
Şimdi de kendi gazetesinin yönetimini eleştiriyor...
Meğer gazetesi polis tarafından basılırken kendisi Cihangir'de "dedikodu" yapmakla meşgulmüş...
Meğer gazetesi polis trafından baıslırken "uzaktan kumandalı Rambo"yu oynuyormuş...
Bakın Cüneyt Özdemir onun için neler yazıyor...

Ele verir talkını

Bildiğiniz gibi geçen gün Radikal gazetesi basıldı. Pek çok meslektaşımız ve okurumuz geçmiş olsun dileklerini iletiyor.
Hepimiz gazetecilik açısından sınav niteliğinde günlerden geçiyoruz. Bütün bunlar yaşanırken aramızdan bazıları da fırsat bu fırsat yeni Radikal ekibine laf geçirmek için bu baskını fırsat olarak görüyor.
Dün Yıldırım Türker’in ‘Neden polise direnmediniz’ temalı Radikal çalışanlarına ayar vermeye soyunan yazısını okumuşsunuzdur. Yahu neden direnemediniz diyeceğine yılların Radikal yazarısın, kalkıp gelseydin ya bu tarihi günde gazetene… Cihangir’de Kaktüs’te oturup dedikodu yapmak yerine bir zahmet Radikal’e gelip polislerin önüne geçip, kollarını açıp duraydın ya önlerinde. ‘Almayın’ diyeydin, ‘vermem’ diyeydin ya… Madem eleştireceksin önce şu basit sorunun cevabını suçladığın Radikal çalışanlarına ver:
“Neden polis baskını olunca Radikal’e gelip dediklerini yapmadın, polisin önünde sen durmadın?” Konuş bakalım uzaktan demokrat!

Cüneyt Özdemir'in makalelerinin tamamını
ÇOK OKUNANLAR