MEDYA KÖŞESİ

Oray Eğini Tezkan'dan ne istedi?

Milliyet yazarı Mehmet Tezkan'ın köşesinde anlattığı burun ameliyatını köşesine taşıyan Oray Eğin'in, Tezkan'dan bir de talebi var...

Oray Eğini Tezkan'dan ne istedi?

GAZETECİLER.COM - Bugün köşesinde "Mehmet Tezkan'a geçmiş olsun" diyen akşam yazarı Oray Eğin; Tezkan'ın geçenlerde ufak bir burun ameliyatı geçirdiğini dün  de ayrıntılarıyla yeniden nefes alabilmeye başlamasını anlattığını köşesinden okurlarıyla paylaştı.  Kendisi de nefes problemi çektiği için bu yazıyı çok önemseyen Eğin, "bu kadar genele hitap eden, bu kadar kişisellikten uzak ve sadece bilgi vermeyi amaçlayan bir yazı epeydir okuyamamıştım" dedi ve şöyle devam etti:

"Bir kere Tezkan'ın söylediklerini güvenilir buldum. Bu çok önemli...

Belki ben de 'nefes' problemi çektiğim içindir. Yıllardır doktorlar 'deviasyon' ameliyatı olmam gerektiğini söyler, ben de kaçarım. Meğer ne çok insan varmış burun ameliyatından kaçan. Tezkan'ın yazısından öğrendiğime göre çoğunluk da korkuyormuş. 'Burun bu, derdi bitmez, çok çekeriz' diye. Ne yalan söyleyeyim, benim de yıllardır korkumun sebebi bu.

Tezkan iki gün akıntı ve bandajla dolaşmış, hiç çekmeden kurtulmuş. O konuda rahatlattı.

EĞİN'İN TEZKAN'DAN TALEBİ VAR

Ama 'burunla' ilgili bir hurafe daha var: Bir yıl sonra aynı sıkıntılar baş gösteriyor diyorlar. O yüzden takvime yazıyorum. 2 Nisan 2012'de Tezkan ameliyatın yıldönümde bir yazı daha yazsın ve süreci anlatsın. Hala öneriyorsa hemen bıçak altına gireyim. Sözüne güvendik bir kere..."

ÇOK OKUNANLAR