MEDYA KÖŞESİ

Oray Eğin köşesinden zam istedi

Akşam yazarı Oray Eğin bugün CHP'nin kurultayında yaşadıklarını köşesine taşıdı. Genel Yayın Yönetmenine yağ çeken Eğin köşesinden zam istemeyi de ihmal etmedi.

Oray Eğin köşesinden zam istedi
GAZETECİLER.COM - Akşam gazetesi yazarı Oray Eğin bugün köşesinde her zamankinden çok farklı bir yazı yazdı. CHP Kurultayında yaşadıklarını maddeler halinde sıralayan ve Kurultay'dan bir fotoğraf karesine yer veren Eğin, yağ çektiği gazetesinin Genel Yayın Yönetmeni'nden zam istemeyi de ihmal etmedi.

Eğin yazısının "Kurultay hatırası"  başlıklı bölümünde şunları yazdı:

ANKARA'DAN KURULTAY HATIRASI

"Dün Mehmet Tezkan yazmış ya 'Kurultaylar gazeteciler için buluşma fırsatıdır' diye, 'Sadece Ankaralılar değil, İstanbullular da burada buluşuyor.' Tam da buna uygun bir halde 'Ankara hatırası' olsun diye İsmail Küçükkaya, Aslı Aydıntaşbaş ve Özlem Çelik'le poz verdik..."

Deneme

ÖNCE GÖKLERE ÇIKARTTI SONRA ZAM İSTEDİ

Oray Eğin ardından "Bir de not" dedi ve iki cümle içinde hem Genel Yayın Yönetmenini göklere çıkardı hem de zam istedi.

"Kurultay'daki tek yayın yönetmeni İsmail Küçükkaya insanüstü bir performansla hem gazete yönetir, hem de haber neredeyse oradadır... Hazır burada yakalamışken 'Maaşlara zam!' diye başının etini yedim!"

GAZETE MUHABİRLERE MAAŞ ÖDEYEMİYOR

Akşam
gazetesinin uzunca bir süredir ekonomik kriz ile boğuştuğu, muhabirlere kimi zaman 3 ay boyunca maaş ödemesi yapamadığı biliniyor. Gazete muhabirleri kendilerine gelen teklifleri değerlendirip başka gazete ve kanallara transfer olurken, Oray Eğin'in köşesinden maaşına zam istediğini yazması tepki çekti.

Oray Eğin'in yazısının tamamını okuyabilirsiniz.

ÇOK OKUNANLAR