MEDYA KÖŞESİ

Önder Aytaç'tan MİT'e ilginç çağrı!

Önder Aytaç, PKK-MİT görüşmelerinin sızdırılmasının boşa çıkması için MİT'e çok ilginç bir çağrıda bulundu...

Önder Aytaç'tan MİT'e ilginç çağrı!
GAZETECİLER.COM
TV 8 ekranlarında konuşan Önder Aytaç, PKK-MİT görüşmelerinin sızdırılmasını ve Ankara'daki patlamayı değerlendirdi. Gökmen Karadağ'ın sorularını yanıtlayan Aytaç ilginç bir öneride bulundu.

MİT ve PKK arasındaki gizli görüşmelerin PKK tarafından kendi lehine kurgulanıp montajlanarak sızdırıldığını savunan Aytaç MİT'e çağrıda bulundu.

HEPSİNİ YAYINLAYIN

PKK
'nın kendi kitlesine ve topluma ne kadar güçlü olduğunu göstermek için ses kaydını bu şekilde montajlayarak sızdırdığını savunan Aytaç görüşmenin sızdırılmayan bölümlerine dikkat çekti. Aytaç, MİT'e çağrıda bulunarak ses kaydında yer almayan bölümlerin teşkilatın internet sitesine konarak topluma açılması gerektiğini söyledi. Görüşmenin sızmayan bölümlerinde PKK yöneticilerinin Abdullah Öcalan'ı 'takmayan' bazı konuşmalarının olabileceğini söyleyen Aytaç MİT'in de bu bölümleri sitesinden yayınlamasını önerdi.

Canlı yayında Ümit Özdağ'dan da destek gören bu öneri Zaman yazarı Mümtazer Türköne'nin bugünkü yazısını hatırlattı. Türköne, MİT ve PKK arasındaki görüşmelerin televizyondan canlı olarak yayınlanmasını teklif etmişti.

İŞTE O ANLAR: