MEDYA KÖŞESİ

Ölümden kılpayı kurtulan muhabir anlattı!

Show Haber'de konuşan depremde yıkılan otelde kalan ve kılpayı ölümden dönen Cihan Haber Ajansı muhabiri deprem anında yaşananları anlattı...

Ölümden kılpayı kurtulan muhabir anlattı!
GAZETECİLER.COM
Van'da yaşanan son deprem bu kez sacade Van'lıları değil bölgeye kamp kuran medya mensuplarını da salladı. Ana haber bültenleri muhabirlerin deprem anına dönük anlatımlarına sahne olurken Cihan Haber Ajansı muhabiri Özgür Güneş, Show Haber'de konuştu.

Büyük yıkımın yaşandığı Bayram Otel'in çöküş anlarını anlatan muhabir iki dakika önce otelden ayrıldıklarını söyledi. Ölümün eşiğinden dönen muhabir depremin yarattığı travmaya karşın haber nöbetine devam ettiklerini söyledi.

Özgür Güneş yemek için dışarı çıkmalarından hemen sonra depremin başladığını anlattı. Arkalarına baktıklarında, toz bulutu gördüklerini ifade eden Güneş, o anları şöyle aktardı:

"Hemen geri geldiğimizde otel enkaza dönmüştü. Otelin hemen önünde resepsiyon görevlisi arkadaşın bana doğru koştuğunu gördüm. Çok kötü gözüküyordu. O arkadaşı aldım, kaldırıma oturttum, az sonra gelen sağlık ekiplerine verdik.

6 arkadaş olarak hepimizin bir arada olduğunu fark edince rahatladık. Birinci canlı yayın aracımız enkaz altında kalmıştı. Hemen arkasındaki diğer canlı yayın aracımız hafif hasar görmüştü. Elimizdeki mevcut kamera ile çekim yapıp canlı yayın aracı ile geçmeye başladık."


İŞTE O ANLAR:

ÇOK OKUNANLAR