MEDYA KÖŞESİ

Okan Bayülgen, Şahan'ı kızdıracak

Okan Bayülgen-Şahan Gökbakar'ın arasındaki savaş yeniden kızışacak. Bayülgen yeni bir polemiğin fitili ateşledi...

Okan Bayülgen, Şahan'ı kızdıracak

Bayülgen programında Şahan Gökbakar’ı hiç sevmediğini açık seçik ifade ederken Şahan Gökbakar, “Herkesin fikri kendine” açıklamasıyla Bayülgen’e cevap vermedi:

Kavga Şahan'ın eleştirisiyle başlamıştı
İkilinin arasındaki kavga, geçtiğimiz yıllarda Gökbakar’ın Bayülgen’i Kanalizasyon filminde Uçan Adam Sabri’yi oynatmasından dolayı eleştirmesi ve sahte kârlıkla suçlamasıyla başlamıştı. Gökbakar, Bayülgen’i hedef alarak, “Okan programında eleştiriyor sonra da çıkıp filmde onunla birlikte oynuyor, bu hiç samimi değil” demişti. Bunun üzerine hayli öfkelenen Bayülgen, Gökbakar’ı karalistesine almıştı.

Okan her fırsatta Recep İvedik'e taş attı
GÖKBAKAR’la tüm iletişimini koparan Okan Bayülgen, sık sık Recep İvedik serisini küçümser ifadeler kullanmış, Gökbakar’ın programlarına çıkmasına da yasak koymuştu. Ne var ki bir süredir iki ünlü sanatçı birbirleri hakkında olumsuz açıklama yapmaktan kaçını yordu. Taki düne kadar. Okan Bayülgen, programına konuk aldığı şarkıcı Dilber Ay’ın, “Ben Şahan’ı çok severim” sözleri üzerine “Ben hiç sevmem” diyerek Gökbakar’a olan hislerini bir kez daha açığa çıkardı.

Herkesin kendi fikri, sevmek zorunda değil
Şahan Gökbakar ile aynı reklamda oynayan Dilber Ay, Bayülgen’in sözleri üzerine kısa bir şaşkınlık yaşarken, genç komedyeni sevdiğini, “Yok valla ben onu çok severim” sözleriyle bir kez daha yinelerken, konuyla ilgili görüşlerini sorduğumuz Şahan Gökbakar ise temkinli konuştu. Kimsenin kimseyi sevmek zorunda olmadığını belirten Gökbakar, “Herkesin kendi fikri. Kimse beni sevmek zorunda değil” açıklamasını yaptı.


ÇOK OKUNANLAR