MEDYA KÖŞESİ

Okan Bayülgen hangi yarışmaya jüri üyesi oldu?

Okan Bayülgen, hangi kanalda önümüzdeki sezon başlayacak yarışma programına jüri üyesi oldu?

Okan Bayülgen hangi yarışmaya jüri üyesi oldu?
Habertürk yazarı Rahşan Gülşan bugün Okan Bayülgen'in Atv'de yayınlanacak olan 'Kısa Kes' yarışmasında jüri üyesi olacağını yazdı...

İşte Gülşan'ın o haberi:

Haber cumartesi günü Twitter’a bomba gibi düştü. Armağan Çağlayan, kendisine ait hesaptan “Okan seneye Atv’de” diye yazınca hemen sarıldım telefona. Çünkü bu çok radikal bir hareketti.

Üstelik Kanal D için önemli bir ekran yüzünün kaybı anlamına geliyordu. Ancak haber gerçeği tam olarak yansıtmıyormuş. Okan Bayülgen gelecek yıl Kanal D’de programlarını yapmaya devam edecekmiş. Ama atv’de ‘Kısa Kes’ isimli bir yarışma programında hem sanat yönetmenliği hem de jüri üyeliği yapacakmış. Yarışmanın formatı da hayli ilginç.

Sosyal medyanın ağırlıklı olarak kullanılacağı yarışmada bu platformlarda paylaşılan özgün kısa filmler yarışacakmış. Yarışmanın amacı internette hazırladığı ‘Kızsız Adam’ videosuyla hem Issız Adam filminin yönetmeni Çağan Irmak‘ın dikkatini çeken hem de sonrasında televizyonda program yapmaya başlayan Hayrettin Karaoğuz gibi isimleri keşfetmekmiş. Yarışmada Okan’ın yanında jüri üyeliği yapacak olan tek kesinleşmiş isim ise Hıncal Uluç’muş. Diğer iki jüri üyesinin kadın olması düşünülüyormuş. Şimdilik Okan cephesinden haberler bu kadar dostlar.