MEDYA KÖŞESİ

O Vali ve vekil bu kez ekranda kapıştı!

CNN Türk ekranları yine ateşli bir polemiğe sahne oldu. Aydın valisi Hüseyin Avni Coş ve CHP milletvekili Fatih Atay canlı yayında kapıştı.

O Vali ve vekil bu kez ekranda kapıştı!
GAZETECİLER.COM
CNN Türk ekranları yine ateşli bir polemiğe sahne oldu. Aydın valisi Hüseyin Avni Coş ve CHP milletvekili Fatih Atay canlı yayında kapıştı.

Şirin Payzın'ın hazırlayıp sunduğu 360 Derece hararetli bir polemiğe sahne oldu. Aydın valisi Hüseyin Avni Coş ile CHP milletvekili Fatih Atay'ın katıldığı canlı yayına karşılıklı suçlamalar damgasını vurdu. CHP'nin valiler hakkındaki 'AKP'li gibi davranıyorlar' iddialarının yoğunluk kazandığı şu günlerde tartışmalar ekranda karşılıklı suçlamalarla devam ediyor.

30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle düzenlenen resmi törende kriz yaşayan taraflar bu kez CNN Türk ekranlarında karşı karşıya geldiler. Vali ve vekilin sert bir polemik yaşadığı tarışmada taraflar adeta birbirlerine girdiler. CHP'li vekil Atay, Vali Coş için 'bana ördek dedi' diyerek başladığı iddialarına tartışma boyunca yenilerini ekledi.

Hüseyin Avni Coş: Bir bayram töreninde böylesi hesap soran tavırlara girmek çok yakışıksız. Bayramlar barışma vesilesidir ama sayın Atay kendisine uzattığım dostluk eline böyle karşılık vermiştir.
 
Fatih Atay: Bana ve partime hakaret etmiştir. Bana ördek dedi kendisi. Madem demedi neden o zaman biz açıklama yaptığımızda arayıp izahta bulunmadı? Aydın'da insanlar fişleniyor, memurları baskı altına alınıyor. Kendisini neden 30 bin kişi yuhaladı peki? Cumhuriyet tarihinde ilk defa böyle bir olay oldu.

Hüseyin Avni Coş: Bunların konuşulacağı yer bayram töreni değildir. Bu iddialar da doğru değil. Ellerinde belge varsa buyurusun açıklasınlar. Benim söylemediğim şeyleri dile getiriyorlar, uyduruyor.

Fatih Atay: Bunun hesabını soracağım ben merak etme. Senin ve bürokratların hakkında bize sayısız dosya geliyor hiç merak etme. Seninle başka bir platformda hesaplaşacağız.

Hüseyin Avni Coş: Ben hodri meydan dedim. Burada zaman yok. Aklı başında bir insan bugünkü bayramda böyle bir hesaplaşmayı normal görebilir mi?

Fatih Atay: 30 korumayla geziyorsun olur mu böyle şey? Şehit cenazesine i festivale 100 korumatla gidiyorsun. Şimdi birisi aradı, 'ben CHP'ye hiç oy vermedim ama sizi tebrik ediyorum, alnınızdan öpüyorum, silah ruhsatı için gittik hanımının derneğine 2500 Lira bağış istediler' dedi, daha şimdi aradı.

Hüseyin Avni Coş: O istediği her şeyi söyleyebiliyor ama biz söyleyemiyoruz, sadece kendimizi korumakla sınırlı kalıyoruz. Ayrıca korumalardan sözediyor. Ama Sayın Atay'ın gitmediği gidemeyeceği yerlere biz koruma olmadan da gidiyoruz, çarpıtmasın... Kendisini bu yayınla bütün Türkiye tanımış oldu zaten.

İşte o anlar: