MEDYA KÖŞESİ

O muhabir Beyaz TV'de çalışmaya devam edecek mi?

Beyaz TV muhabiri Muammer Yaşar'ın Alevi vatandaşları hedef alan sözleri SKY Turk 360 ekranında eleştiri konusu oldu.

O muhabir Beyaz TV'de çalışmaya devam edecek mi?
GAZETECİLER.COM
SKY Turk 360 ekranında Aslı Aydıntaşbaş'ın modere ettiği Sıcak Temas'ta Beyaz TV muhabiri Muammer Yaşar'ın Alevi vatandaşları hedef alan sözleri eleştiri konusu oldu.

BU ARKADAŞ BEYAZ TV'DE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEK Mİ?

Programın yorumcularından Mehmet Karlı, Beyaz TV muhabirinin suç işlediğini söylerken kanal yönetimine ve savcılara seslendi. Karlı, Alevileri ya da Kürtleri hedef alan ayrımcı söylemlerin bir soruşturma konusu yapılmadığını belirten ve yasal açıdan meşru olarak addedildiğini söyledi. "Bu insan Beyaz Tv'de çalışmaya devam edecek mi?" diye soran Karlı, Beyaz TV'nin Melih Gökçek ile olan bağına dikakt çekti.

SİVASIMIZDA OLDUĞU GİBİ SİZİ YAKARLAR OLUM

Beyaz TV muhabiri Muammer Yaşar, Facebook'taki yorumunda, "O yamyam aile de mübarek Ramazanın simgesi olan davuldan rahatsız olmayacak. Nasıl bizler sizin ceminizden, deminizden rahatsız değilsek, siz de artık hazmedin. Etmezseniz yakarlar da, yıkarlar da gardaşım. Herkes akıllı olacak, herkes inancına saygılı olacak" diye yazmıştı. Muammer Yaşar, gelen tepkiler üzerine, "Ufuk, hayvan artığı bir soru bu. Aleviler neden hep müslüman mahallesinde salyongoz satarlar? Satarlarsa tıpkı bizim can Sivasımızda olduğu gibi sizi yakarlar oğlum" demişti.

ÇOK OKUNANLAR