MEDYA KÖŞESİ

O listeyi Zamancılar yapamaz!

Fakat ben "28 şubat'ta kim nerede duruyordu" listesinin herhangi bir Zaman yazarına bırakılmayacak kadar önemli olduğunu düşünüyorum.

O listeyi Zamancılar yapamaz!

GAZETECİLER.COM - Hürriyet yazarı Ahmet Hakan bugün köşesinde AK Parti'den yakında milletvekili adayı olacak olan Şamil Tayyar'ın da içinde olduğu 4 yazara öyle sert bir şekilde yüklendi ki... 

28 Şubat'ta kim neredeydi? sorusunu soran Zaman yazarına gönderme yapan Ahmet Hakan, Zaman yazarlarının böyle bir liste hazırlarken yazamayacakları şeyler olduğunu iddia etti ve ardından da Ergun Babahan, Hasan Cemal, Hasan Bülent Kahraman gibi isimlerin o dönemde 28 Şubat'ı desteklediğini hatırlattı. Ardından da kısa bir süre sonra milletvekili adayı olacak olan Star gazetesi Ankara Temsilcisi Şamil Tayyar'a çok ama çok sert bir dille laf çarptı.

İşte Ahmet Hakan'ın kaleminden o satırlar:

"Zaman gazetesinde yazan Abdülhamit Bilici kardeşimiz, "28 şubat'ta kim nerede duruyordu" diye bir liste yapılmasını önermiş.
Güzel bir öneri.

Fakat ben bu listenin herhangi bir Zaman yazarına bırakılmayacak kadar önemli olduğunu düşünüyorum. Çünkü bir Zaman yazarının "28 Şubat'ta zalmler yanında duranlar" listesinde bazı eksiklere imza atabileceğini düşünüyorum.

*Mesela Ergun Babahan'ı ihmal edebileceklerini...
*Mesela Hasan Cemal'i es geçebileceklerin...
*Mesela "cami ile kışla arasında tarafsız kalanları" hatırlamayacaklarını...
*Mesela Hasan Bülent Kahraman'ın o dönem yazdıklarını gündeme getirmeyeceklerini...
*Mesela Şamil Tayyar'ın 28 şubat döneminde 28 Şubat partisi DSP'den adaylığını söz konusu etmeyeceklerini...

Falan düşünüyorum."

ÇOK OKUNANLAR