MEDYA KÖŞESİ

O baba Şirin Payzın'ı canlı yayında çıldırttı!

CnnTürk ekranlarında, Diyarbakır'da13 yaşında okula türbanla giden E.Ö'nün babası ve spiker Şirin Payzın arasında hararetli bir tartışma yaşandı.

O baba Şirin Payzın'ı canlı yayında çıldırttı!
GAZETECİLER.COM
Türban tartışmalarının yeniden alevlenmesini takiben bazı ailelerin ilk okul öğrencisi kızlarını okula türbanla göndermesi CNN Türk ekranlarında şiddetli bir polemiğe neden oldu.

Programın moderatörü Şirin Payzın ve canlı yayında konuk ettiği Murat Ö. kızını ilk okula türbanla göndermesinin bir hak olduğunu söyleyince ilginç bir tartışmaya tutuştular. Payzın, Diyarbakır'dan canlı yayın bağlantısı kurduğu konuğu ile adeta kıran kırana bir polemiğe girdi. Kızını islami hükümler gereği okula kapalı olarak göndermek istediğini söyleyen baba Payzın'la ilginç bir tartışma yaşadı.

13 yaşındaki kızını okula türbanla göndermek isteyen baba 'Ben laik değilim, demokrat da değilim. Ben müslüman bir şahsiyetim' dedi. Diyanetin Kuran-ı Kerim’le kendisini tehdit ettiğini söyleyen baba Murat Ö. kızlarını başları açık şekilde okula gönderen ailelere de 'ataistlik' iması içeren suçlamalar yöneltince sinirlenen Şirin Payzın canlı yayında konuğunu haşladı. Karşılıklı  atışmalarla süren diyalogta yer yer gergin anlar yaşandı.

İşte o anlar:



ÇOK OKUNANLAR