MEDYA KÖŞESİ

Nuray Mert'in <font color='#FF0000'>basılmayan</font> köşe yazısı

İki kez Milliyet'in yoluna düştü, ikisinde de kapıdan çevrildi. Basılmayan yazı Radikal'de bir köşeden seslendi.

Nuray Mert'in <font color='#FF0000'>basılmayan</font> köşe yazısı
GAZETECİLER.COM - Nuray Mert'in hali ne olacak hala belli değil.
Milliyet'ten ses seda yok...
"Kovduk" diyecek kadar Mert de değiller, "kovmadık" diyecek kadar cesaretli de...

Nuray Mert ise pazar günü yaptığı denemenin ardından ne karar alacak merak konusu... İki kez yazısını Milliyet'e yolladı, iki kez o yazı kapıdan çevrildi.
Peki ne vardı yazıda bu kadar sakıncalı oluP, Milliyet'in ödünü kopartan?

BASILMAYAN YAZI ANLATTI

Radikal'deki Cüneyt Özdemir'in köşesinden ses verdi CANAVAR muamelesi gören o yazı... "Ben Nuray Mert'in basılmayan yazısıyım" deyip şunları aktardı;

"En az iki defa evden gazeteye basılmak üzere gönderildim. Gelin görün ki gazete yayımlamadı. İşin tuhafı neden yayımlamadığına dair ne bana ne de Nuray Mert'e bir bilgi verilmedi. Nuray'ın yazısının altına 'yazarımız yıllık iznini kullanacaktır' notunu eklediklerinden bu yana gazeteden ses yok.

NURAY MERT UMUTLU DEĞİL

'N'olucak benim bu halim?' diyerekten akıbetimi öğrenmek için Nuray'ı aradım, O da artık benim basılmamdan pek umutlu değil. Ancak bir açıklama yapılacaksa bu açıklamayı yapan kişinin de kendisi olmaması gerektiğini düşünüyor E, karşı taraf da susunca şimdilik durumlar 'kuzuların sessizliği' makamında seyrediyor.

GİDEN GİTTİĞİ İLE KALIYOR

Bildiğiniz gibi Türkiye'de tatile çıkartılan yazarların ya da gazetecilerin işlerine pek zor geri döndüğü günlerden geçiyoruz. Giden gittiği ile kalıyor. Bir bakmışsınız kimi bir erkek dergisine genel yayın yönetmeni olmuş, kimi dizi işine giriyor, kimi yurtdışına kapağı atıyor. Nuray Mert ne yapar bilmiyorum. İşinin bundan sonra hiç de kolay olmayacağı kesin. Yıllar boyu bir kısım medya tasfiye tasfiye derken sanırım tam da bu günleri kastediyormuş da haberimiz yokmuş. Kabak benim başıma patladı bakın!

Yazının tamamı için tıklayın
ÇOK OKUNANLAR