MEDYA KÖŞESİ

Nuray Mert'i çıldırttı, Ekşi ile kafa buldu

NTV'de Nazlı Ilıcak şov canlı yayına damga vurdu. Ilıcak, Oktay Ekşi ve Nuray Mert'le adeta dalga geçtiği programda neşesi ve coşkusuyla dikkat çekti.

Nuray Mert'i çıldırttı, Ekşi ile kafa buldu
GAZETECİLER.COM
NTV ekranlarında Nazlı Ilıcak şov canlı yayına damga vurdu. Basın Odası'nda anayasa reformunu tartışıldı ama tartışmaya Ilıcak'ın neşeli ve esprili tavırları renk kattı. Hürriyet yazarları Oktay Ekşi ve Nuray Mert'in katıldığı programda yorumcular yaklaşan referandumda ne oy kullanaklarını açıkladılar.

Oktay Ekşi 'bu reformun hukuku dizayn etme amacını taşıdığını düşündüğüm için açıkça hayır oyu vereceğim' deyince Nazlı Ilıcak söz aldı ve 'anayasa mahkemesi paketi hukuka uygun bulduktan sonra bazı tereddütlerim de tümüyle ortadan kalktı haliye evet diyeceğim' diyerek Ekşi'ye ironik bir şekilde dokundurdu. Ilıcak'ın sözleri stüdyoda gülüşmeler neden olurken Nuray Mert söz aldı. Mert referandumda ne evet ne hayır oyunun 'hayırlı' olmadığını söyleyerek karamsar bir tablo çizince Ilıcak yine devreye girdi. Nuray Mert'in elbisesinden hareketle 'lütfen biraz pembeleşin artık hep böyle siyah elbiselerle karamsar olmayın' diyen  Ilıcak Mert'i adeta çıldırttı.

Nuray Mert 'yapmayın Nazlı hanım öyle pembe giyerek olsaydı bu işler ne ala... Ben genel gidişatı çok olumsuz buluyorum' dese de Ilıcak kahkahalar eşliğinde Mert'e takılmaya devam etti.

İşte o anlar:

Yorumlar