MEDYA KÖŞESİ

Nuray Mert hangi yazarı okumamızı önerdi?

Tunus, Lübnan ve Mısır'da yaşananları değerlendirdiği yazısında Nuray Mert, başka bir gazetenin yazarını okumamızı neden önerdi? İşte o yazı...

Nuray Mert hangi yazarı okumamızı önerdi?
GAZETECİLER.COM - Milliyet yazarı Nuray Mert, bugün Tunus'ta başlayan, Lübnan ve Mısır'da devam eden halk hareketlerini köşesine taşıdı.

"Tunus'ta 'devrim', Lübnan'da 'karşı devrim', Mısır'da isyan" başlıklı yazısında "Tunus'ta mevcut iktidarın devrilmesi üzerine çok yazıldı, çizildi ama Türkiye'nin Tunus'a bakışı oldukça bulanık, söylenenlerin çoğu fazlasıyla muğlak. İlgi alanımızın uzağında bir ülkede olan bitenler hakkında fazla fikir sahibi olmamak anlaşılır bir şey, ancak herkes her konuda yorum yapmak gibi bir mecburiyet de hissetmemeli." dedikten sonra bu ülkeler hakkında bilinen bir takım yanlışları sıraladı.

MERT BİR BAŞKA YAZARI ÖNERDİ

Milliyet gazetesindeki köşesine yeni yeni alışmaya başlayan Mert, "Tunus konusunda benim gözüme çarpan en anlamlı yorum Akif Emre'nin 18 Ocak tarihli yazısıydı" dedi ve Yeni Şafak yazarının 18, 20 ve 25 Ocak tarihli yazılarını önerdi.

Mert'in yazısının tamamını okuyabilirsiniz.
ÇOK OKUNANLAR