MEDYA KÖŞESİ

NTV, Avcı'nın eşi ile sevgilisini çıkardı

NTV gecenin Hanefi Avcı ve kadınlarına ayırdı. Avcı'nın eşi ve sevgilisi olduğu iddia edilenKezban Küçük, NTV ekranlarında canlı yayın konuğu oldu.

NTV, Avcı'nın eşi ile sevgilisini çıkardı
GAZETECİLER.COM
NTV geceyi Hanefi Avcı ve kadınlarına ayırdı. Tutuklanan emniyet müdürü Hanefi Avcı'nın eşi ile sevgilisi olduğu iddia edilen Kezban Küçük, NTV ekranlarında canlı yayın konuğu oldu.

Hanefi Avcı'nın eşi Şenay Avcı, Can Dündar'ın yayınına telefonla bağlandı. Her fırsatta eşinin arkasında olduğunu söyleyen Şenay Hanım eşinin ifade vermemesini ve sergilediği tavrı desteklediğini ifade etti.

Ankara’dan trenden indiği gibi NTV canlı yayınına bağlanan Şenay Avcı, "Endişelenmiyorum. Ben eşime güveniyorum. Her zaman yüzünün akıyla çıkar. Orada fikirleriyle, onuru ve gururuyla yatıyor" dedi. Şenay evinde yapılan aramayı ise şu sözlerle anlattı:

''İlk başta tepkili gibiydiler. Ben onlara ‘30 yıllık polis eşiyim, benim eşim bunları yapıyordu daha önce şimdi de sizler bize yapıyorsunuz’ dedim ve moralli karşıladım polisleri. Panik yapmadım ve neyin ne olduğunu biliyorum.''

 
:   Etiket:

MİRGÜN CABAS DA SEVGİLİSİNİ ÇIKARDI

NTV ekranları hayli çarpıcı bir konuk tercihi yaparak Avcı'nın eşi Şenay Avcı'dan sonra Mirgün Cabas'ın hazırlayıp sunduğu 'Her Şey' de bir başka kadını ağırladı. Medyaya Hanefi Avcı'nın sevgilisi olarak tanıtılan Kezban Küçük, NTV ekranlarındaki ikinci konuk oldu.
Mirgün Cabas'ın sorularını yanıtlayan Kezban Küçük, Avcı ile nasıl tanıştığını anlattı. Avcı'ya olan duygusal bağını gizlemeyen Küçük, flört süreçlerini nasıl aşık olduğunu ve sonrasında yaşadıklarını ifade etti. Kezban Küçük Avcı'nın haksız yere tutuklandığını söyleyerek, “Ben ona kurban olurum. Gurur duyuyorum onunla” dedi.

[photos]

"SEVGİLİ DEDİLER ANLADIK DA PKK'LI NEREDEN ÇIKTI"
İddiaların asılsız olduğunu da söyleyen Küçük, Necdet Kılıç'ı tanıdığını ancak iddia edildiği gibi bunun örgütle bir ilişkisinin olmadığını söyledi. Avcı'nın eşiyle de boşanma sürecini başlattığını söyleyen Küçük, ilişkisiyle ilgili haberleri de şu sözlerle değerlendirdi:

Okuldaydım ve ondan mesaj geldi. İnternette bazı haberler var. Canını sıkma’ dedi. ‘Tamam sen de canını sıkma’ dedim. Eve geldim internetten bir baktım ki çok korkunç:

PKK’lı Kezban, Hanefi Avcı’yla cinsel... Dünya başıma yıkıldı, öldüm bittim. Duygusal ilişki, sevgili anladık da PKK’lı nereden çıktı? O, 'biraz dur bakalım, izleyelim ve gerekirse toplar dava açarız' dedi.

Yani önce Hanefi Avcı'nın eşini ekranlarda konuk eden NTV 1 saat sonra ise Avcı'nın sevgilisi Kezban Küçük'ü konuk ederek iddialı bir yayıncılık çizgisi izledi.

ÇOK OKUNANLAR