MEDYA KÖŞESİ

Nazlı Ilıcak son fasıldan bildiriyor

Nazlı Ilıcak fasıl anektodlarını paylaşmış okurlarıyla. Fehmi Koru ve Erhan Köknar'ın geleneksel olarak düzenlediği son fasıla katılan Ilıcak, geceden detaylar vermiş.

Nazlı Ilıcak son fasıldan bildiriyor
GAZETECİLER.COM
Sabah yazarı Nazlı Ilıcak fasıl anektodlarını paylaşmış okurlarıyla. Fehmi Koru ve Erhan Köknar'ın geleneksel olarak düzenlediği son fasıla katılan Ilıcak, gecede neler yaşandığını anlatmış.

"Cuma günü, Fehmi Koru ve Erhan Köknar'ın öncülüğünde toplanan Fasıl'ların, bu yıl ilkine katıldım. Herkes, Bağcılar'daki Ramazan Bingöl et lokantasında bir araya geldi. Maksat yemek yemek değil, musiki ziyafeti ama içli köfteden çiğ köfteye ve Adana usulü kebaba kadar, demirhindi şerbeti ve ayran eşliğinde peş peşe yapılan ikramlar, geceye, bir de damak zevki boyutu kazandırmıştı. Adnan Çoban yönetimindeki koro, gene döktürdü. Fasıl hüzzam makamındaydı. Güzel bir şarkıyla başladı....

Son birkaç ayrıntı:
Dostum Azmi Ateş, küçük kızı Beyza ile gelmişti. Hasret giderdik.
Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarlığı'na atanan eski İstanbul Valisi Muammer Güler, Necip Fazıl'ın "Kaldırımlar" şiirini okudu. Güzel bir sesi ve iyi bir kulağı var. Ama bu defa, şarkı yerine şiiri tercih etti.
Gözlerimiz, müdavimlerden Türk Hava Yolları eski Yönetim Kurulu Başkanı Candan Karlıtekin'i, THY'nin bugünkü Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu'yu ve TMSF'nin yeni Başkanı Şakir Ercan Gül'ü aradı. Eski TMSF Başkanı Ahmet Ertürk'ü de. Ama o, Cumhurbaşkanı Danışmanı olduğu için artık aramızda değil.
Toplantıya rağbet eden gazeteci arkadaşlardan gözüme çarpanlar: Ergun Babahan, Mustafa Karaalioğlu, Fuat Uğur, Elif Çakır, Hasan Bülent Kahraman, Selahattin Sadıkoğlu, Emre Aköz."

Yazının tamamı için
ÇOK OKUNANLAR