MEDYA KÖŞESİ

Nazlı Ilıcak o gafın faturasını TV 8'e kesti!

Sözünün kesilmesi karşısında 'Eee içine ettiniz' diyerek unutulmaz bir gafa imza atan Nazlı Ilıcak, köşesinde konuya devam etti TV 8'e çaktı...

Nazlı Ilıcak o gafın faturasını TV 8'e kesti!
GAZETECİLER.COM
Nazlı Ilıcak geçtiğimiz akşam TV 8 ekranlarındaki gafıyla dikkat çekmiş, programın moderatörü Gökmen Karadağ'dan uyarı almıştı. Anlaşılan konu Ilıcak açısından kapanmış değil.

Sabah yazarı bugün köşesinde olaya değinirken, hem Karadağ'a hem de TV 8'e dokundurmuş. Ilıcak, 8. Gün programında internete düşen bir ses kaydından bir bölüm okumak istemiş ancak moderatör Gökmen Karadağ tarafından engellenmişti. TV 8'in yayın ilkelerini hatırlatan Karadağ, yasadışı dinlemelerden elde edilen verileri kullanmadıklarını söylemişti. Ilıcak ise sözünün kesilmesi karşısında 'Eee içine ettiniz' diyerek tepki göstermiş ve unutulmaz bir gafa imza atmıştı.

BAYKAL'IN KASEDİ TV 8'DE KONUŞULMADI MI?

Nazlı Ilıcak, TV 8 ve Gökmen Karadağ'a sitem ederken ilginç bir noktaya da değiniyor. Hatta hızını alamayan Ilıcak programda sözü kesildiği için kaybedenin TV 8 olduğunu söylüyor.

İşte Ilıcak'ın TV 8'e ve Karadağ'a tepki gösterdiği o satırlar:

"Gökmen Karadağ ise, meslek aşkına bunu yaptı; "TV 8, yasal olmayan ses bantlarını yayınlamıyor" dedi. Sanki ben orada bir ses bandı yayınlıyordum! Stüdyoda söyledim ama güme gitti; tekrarlayayım: TV 8, Deniz Baykal'ın kaseti üzerine tartışma yapmadı mı? İçeriğinden söz edilmedi mi? O kasetin yayınlanmasından sonra, Baykal'ın koltuğuna Kılıçdaroğlu oturmadı mı? Balyoz davası açısından, "Aytaç Yalman, Hilmi Özkök'e komutanların hepsini gammazladı" sözü o derece önemli. Durumu, TV 8 seyircileri Gökmen Karadağ'ın müdahalesi yüzünden tam anlayamadı. Benim değil, kanalın kaybı bu. İşte Taraf gazetesi bayrağı aldı, "Darbenin durduğu gün" manşetiyle tartışmayı sürdürüyor."

Yazının tamamını okumak için

ÇOK OKUNANLAR