MEDYA KÖŞESİ

Nazlı Ilıcak nasıl patlama yaptı?

'Tutuklanacak gazeteciler' listesinde adı olan gazeteciler suç duyurusunda bulundular. Günün yıldızı ise Nazlı Ilıcak oldu...

Nazlı Ilıcak nasıl patlama yaptı?

GAZETECİLER.COM

Medyanın ve ülkenin gündemine bomba gibi düşen Balyoz'un yankıları sürüyor. Taraf'ın ortaya çıkardığı planda 'tutuklanacak gazeteciler' listesinde adı olan 37 gazeteciden 28'i dün savcılığa suç duyurusunda bulundular.

Darbe planlarında imzası olan emekli Or General Çetin Doğan hakkında suç duyurusu yapan gazeteciler düzenledikleri basın toplantısında taleplerini ve amaçlarını dile getirdi.

[photos]

NAZLI ILICAK GÜNÜN YILDIZI OLDU!

Ana haber bültenleri de gazetecilerin örgütlü tavrına geniş yer ayırdı. ATV, Show TV, Star TV ve Kanal D ana haber bültenleri gazetecilerin basın toplantısını yorumsuz verirken harekete sözcülük yapan Nazlı Ilıcak ise Ana haber bültenlerinin dün geceki yıldızı oldu.

Gün boyu TV kanallarıyla canlı yayın bağlantısı kuran Ilıcak akşam saatlerinde ise ana haber bültenlerinde boy gösterdi. 

Ilıcak'ın basın toplantısındaki rahat tavırları ve yer yer ortamı yumuşatan esprileri ise gözden kaçmadı.

Birbirleriyle ilişkilenme biçimi genelde 'polemik' şeklinde olan gazetecilerin uzun zamandır ortak bir örgütlü tavır göstermediği düşünüldüğünde olayın önemi daha iyi anlaşılacak. Yalnız bu örgütlü tavrın Nazlı Ilıcak'ın ismini hayli parlattığı da ortada.

 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 3 yorum