MEDYA KÖŞESİ

Nazlı Ilıcak MHP'nin kasetleri neden izledi?

Sabah yazarı Nazlı Ilıcak MHP'nin skandal kasetlerini izledi... İşte Ilıcak'ın kasetleri izleme gerekçesi...

Nazlı Ilıcak MHP'nin kasetleri neden izledi?
GAZETECİLER.COM - MHP'de Devlet Bahçeli'nin "A Takımı" olarak bilinen isimlerin kaset skandalları medyanın gündemindeki yerini uzun süre koruyacak gibi görünüyor. 

Sabah yazarı Nazlı Ilıcak dün twitter'da bugün de gazetesindeki köşesinde kaset skandalını değerlendirdi. Twitter'da "Ben meslegim icabi kaseti seyrettim. Cunku neyin uzerinde konustugumuzu bilmeliyiz. Mustehcen olmaktan ziyade "Pislik" kelimesi cuk oturmus" diye yazan Ilıcak, "diğer 5 kaset yayınlanmaz." dedi.

İşte Ilıcak'ın izledim dediği görüntüler hakkındaki yorumları:

DİĞER KASETLER YAYINLANMAZ

Cumartesi sabahı "Elde kasetleri var" denilen 4'ü genel başkan yardımcısı, 1'i Genel Sekreter, 1'i de Başkanlık Divanı üyesi 6 MHP'li (Osman Çakır, Mehmet Ekici, Ümit Şafak, Deniz Bölükbaşı, Mehmet Taytak ve Cihan Paçacı) peş peşe istifa etti. Bu istifalar Mehmet Ekici'nin kaseti yayınlandıktan sonra gerçekleşti. Kanaatime göre, artık diğer 5 kaset yayınlanmaz.

BAHÇELİ İSTİFA ETMEZ

Zaten istifa edenlerin amacı da, anlaşılıyor ki, bunların yayınını önlemek. Ama "farklı ülkücülük" adına yapılan ilk açıklamada, "Bahçeli istifa edene kadar mücadelenin süreceği" belirtilmişti. Bu yüzden, istifa edenlerin de kasetlerinin, küçük bir ihtimal dahi olsa, yayınlanması mümkün. Bahçeli istifa etmez. Ancak MHP baraj altına düşerse, partide büyük bir hesaplaşmanın yaşanacağını tahmin etmek için kâhin olmak da gerekmez.