MEDYA KÖŞESİ

Nazlı Ilıcak: Akın İpek cadı avı döneminin kahramanı!

Bugün yazarı Nazlı Ilıcak, İpek Medya Grubuna yapılan operasyonun ardından kaleme aldığı yazısında, Akın İpek için ""bu cadı avı döneminin kahramanı" dedi.

Nazlı Ilıcak: Akın İpek cadı avı döneminin kahramanı!

Bugün gazetesi yazarı Nazlı Ilıcak, Bugün Gazetesi'nin dün manşetten yer verdiği fotoğrafları bir gazetecilik başarısı olarak nitelendirirken, Akın İpek için de  "bu cadı avı döneminin kahramanı" ifadesini kullandı.

Nazlı Ilıcak bugünkü köşe yazısında, MASAK'ı eleştirdi.

Akın İpek'in annesi Melek İpek'in tweetlerini köşesine taşıyan Ilıcak'ın yazısından çarpıcı bölümler şöyle:

MASAK, İpek Medya Grubu'na karşı harekete geçmek yerine, hayali ihracat, altın ve para kaçakçılığı yaptığı ileri sürülen Rıza Sarraf'ın dosyasına bir el atsa ya! Atamaz... Çünkü o dosyalar cızz...

Dokunursan elin yanar. İyisi mi Ak Saray'dan gelen emirle hareket edeceksin! Özgür medyanın üzerine gidip, dikensiz bir gül bahçesi yaratılmasına hizmet edeceksin!

 


1 Eylül tarihli BUGÜN, çok başarılı bir gazetecilik örneği sergiledi. IŞİD'in Suriye'deki güvenli bölgesine giden savaş malzemelerinin görüntülerini yayınladı. Hükümet buna cevabını, İpek Medya Grubu'na baskın yaparak verdi. Akın İpek hakkındaki suçlama, terör örgütüne finansörlük. Güler misiniz, ağlar mısınız!!!

1) Fethullahçı Terör Örgütü diye bir mahkeme kararı mevcut değil.

2) Ama IŞİD terör örgütünü dünya kabul ediyor ve siz, bırakınız basit bir finansörlüğü, yüz milyonlarca dolar değerinde savaş malzemesi sevk ediyorsunuz Suriye'ye. Ya göz yumuyorsunuz ya bizzat bu işin başında sizler varsınız.

 AKIN İPEK DÖNEMİN KAHRAMANI

Akın İpek, bu cadı avı döneminin kahramanı. Bunca baskı ve gözdağına aldırış etmeden gazetelerinde herkesin özgürce düşüncelerini ifade etmesine imkân tanıyor.

Sonunda daha ağır bir darbe vurmaya karar verdiler. Bu darbenin ailede tevekkülle karşılandığını Akın İpek'in annesi Melek Hanım'ın tweetlerinden anlıyoruz:

- "Biz yalnız Allah'a tevekkül ettik. Rabbimiz, bizi zalimler topluluğunun baskı ve şiddetine maruz bırakma!"

- "Kalbi dürüst olmadıkça kulun imanı doğru olmaz. Dili doğru olmadıkça da kalbi doğru olmaz."


ÇOK OKUNANLAR