GÜNCEL

Nagehan Alçı'dan 'kabine toplantısı kulisleri!

Habertürk gazetesi yazarı Nagehan Alçı bugünkü köşesinde, tüm gözlerin çevrildiği tedbirlerin esnetileceği ve yeni bir dönemin başlayacağı kabine toplantısını köşesinde değerlendirdi. Alçı, "Size kesin bir bilgi vereyim, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk toplantıda ilkokulları tam zamanlı açmayı teklif edecek." açıklamasını yaptı.

Nagehan Alçı'dan 'kabine toplantısı kulisleri!

Bugün gözler kabine toplantısından alınacak kararlara çevrilmiş durumda. Kabine toplantısı kararları 1 Haziran sonrası yasaklar ile ilgili detayları gösterecek. Restoran ve kafelerin açılması, spor salonları, halı sahalar, düğünler ve yüz yüze eğitim gibi birçok konu toplantıda değerlendirilecek. Konuyu köşesinde değerlendiren Alçı, Toplantının köprüden önceki son çıkış olduğunu ifade ederek, "Size kesin bir bilgi vereyim, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk toplantıda ilkokulları tam zamanlı açmayı teklif edecek." açıklamasını yaptı.

İşte o yazı... 

Günlerdir tüm Türkiye bugünü bekliyor.

Kabine toplanacak ve toplantının sonunda Cumhurbaşkanı Erdoğan yarından itibaren devreye girecek normalleşme kararlarını açıklayacak.

Size kesin bir bilgi vereyim: Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk toplantıda ilkokulları tam zamanlı açmayı teklif edecek.

Bu, önümüzdeki son şans...

Kabinenin tüm üyeleri, özellikle Sayın Fahrettin Koca’ya yalvarıyorum: Sayın Selçuk’un bu önerisini kabul edin. Artık çocukları evde tutma ısrarınızdan vazgeçin. Okulların kapalı kalması yarardan çok zarar veriyor.

Bu ülkenin geleceğini kaybediyoruz!

Yazının devamı için tıklayın... 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar