MEDYA KÖŞESİ

Nagehan Alçı hangi partiye oy verecek?

Akşam yazarı Nagehan Alçı da oyunun rengini açıkladı. Alçı, sürpriz yapmadı ve oyunu beklnediği yönde kullanacağını söyledi...

Nagehan Alçı hangi partiye oy verecek?
GAZETECİLER.COM
Köşe yazarları arasında hangi partiye oy vereceklerini açıklama modası bugün de sürdü. Akşam yazarı Nagehan Alçı beklendiği gibi oyunun rengini AKP olarak açıkladı.

Alçı, seçimlerde kullanacağı oy için şunları yazdı:

Nihayet sonuna geldik. Yarın büyük gün. Kavgalar, gürültüler, seçim otobüsleri, skandallar, kasetler, davalar, saldırılar ve asık yüzlerle anımsayacağımız bir seçim dönemini bitiriyoruz.
- - -
12 Haziran seçimleri Türkiye için çok önemli. Yeni bir gelecek, yeni bir anayasa, gerçek bir demokrasi için çok önemli.  Şayet önümüzdeki dönem Türkiye'sinde söz sahibi olmak istiyorsanız muhakkak sandığa gidin. Seçim yarışının bütün gerginliğini, meydanlardaki atışmaları bir kenara bırakın ve yapılanlara, liderlerin durdukları noktaya ve inandırıcılıklarına bakın. Demokrasi ama gölge oyunu gibi değil, gerçek demokrasi için oy kullanın. Eski Türkiye'yi isteyenlere, korkuları körükleyenlere, askere çanak tutup Türkiye'nin aldığı mesafeyi ters çevirmek isteyenlere cevabınızı verin! Benim cevabım net: Seçim meydanlarına kızsam da, söylemi çok erkek, çok milliyetçi bulsam da söze değil öze bakıyorum.  Tayyip Erdoğan ve AK Parti diyorum!

Yazının tamamı için