MEDYA KÖŞESİ

Muzaffer Ağa, canlı yayında Ezel'e çattı

İsmail Cem TV ödüllerinin yol açtığı tartışma dizi savaşlarına dönüştü. Hanımın Çiftliği oyuncusuyla yapımcısıyla tepkisini sürdüyor...

Muzaffer Ağa, canlı yayında Ezel'e çattı
GAZETECİLER.COM
Antalya'da düzenlenen İsmail Cem TV Ödülleri gecesi medyada ilginç bir tartışmanın da kapısını araladı. Özellikle Hanımın Çiftliği dizisinin yapımcısı ve başrol oyuncusu Mehmet Aslantuğ sert tepki göstermişler, ödülü organize eden kurumu ve jüriyi eleştirmişti.

Cüneyt Özdemir 5N 1K'da konuyu gündeme aldı ve dizinin yapımcısı Faruk Turgut ile Mehmet Aslantuğ'a söz verdi. Turgut ve Aslantuğ jürinin niteliğini yetersiz bulurken emeklerinin görmezden gelindiğini söylediler. Özellikle Mehmet Aslantuğ ilginç değerlendirmelerde bulundu.



Mehmet Aslantuğ: Tartışmaya dahil olmamın nedeni kesinlikle kişisel bir durum değil. Kenan ve Kıvaç da benim için değerlidir, kendileri de biliyor zaten. Hanımın Çiftliği prodüksiyonunda öyle şeyler yapılıyorki anlatılmaz. Çok kapsamlı çok masraflı çok emek isteyen bir iş yapılıyor. Düşünün Tarsus'ta DP ve CHP mitingleri düzenleniyor, fabrikalar modife ediliyor, bütün Adana'da set kuruluyor. Benim buna içim yanıyor. O isimsiz kahramanlar adına konuşuyorum. 25 yıldır bu işi yapıyorum. Böyle bir çalışma böyle bir ekip görmedim. TRT dramaları dahil bu çapta bir iş yapılmış değil. İsmail Cem ödüllerinde ise 4 önemli kategori var. Ve bu dizi bu 4 kategoriden en az ikisini alamıyorsa bu nedir Allah aşkına? İki hafta önce çekildiğim bir  proje de olsa vicdanım adına konuşmam gerekiyordu. Bu olaydaki hataya karşı kayıtsız kalmak bir erdem ise biz bu erdemi gösteremedik.



ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar