MEDYA KÖŞESİ

Murat Bardakçı partnerini delirtti

Filtreli internet uygulaması Teke Tek'te kavga çıkardı. Sansürü savunuyorum diyen Murat Bardakçı, Fatih Altaylı'yı çileden çıkarttı...

Murat Bardakçı partnerini delirtti
GAZETECİLER.COM
Teke Tek'te ateşli bir filtreli internet kavgası yaşandı. Murat Bardakçı'nın internette sansürü savunuyorum demesiyle başlayan polemikte Fatih Altaylı çileden çıktı.

Murat Bardakçı
, başta Ekşi Sözlük olmak üzere internette kendisine yönelik hakaret içeren sayısız ifade olduğunu söylerek 'ben bu filtre uygulamasını çok doğru buluyorum, bunlara sansür uygulanmasını savunuyorum' dedi. Fatih Altaylı ise Bardakçı'nın sözlerini şaşkınlıkla karşılayarak adeta açtı ağzını yumdu gözünü. "Ya Murat trafik kazası oluyor diye trafiği yasaklıyor musun Allah aşkına..." diye isyan eden Altaylı "kimse benim adıma karar veeremez" dedi.


Fatih Altaylı: Benim neyi izleyip izlemeyeciğime neden başkası karar versin ki...

Murat Bardakçı: Öyle düşünme... Hizaya getirilmesi gerek...

Fatih Altaylı: Niye öyle düşünmeyeyim. Başbakan da hizaya getirme diyor. İler demokrasi denen bir ülkede bunlar olur mu Murat? Bugün yine bir kitap hakkında yasaklama kararı çıkmış. Yazarı hakkında soruşturma açılmış. Ya bu edebiyat, nasıl karışırsın, içeriğine nasıl karışırsın. İsteyen porno da izler. Sana ne nasıl karışırsın? Tamam filtre olabilir ama daha baştan en serbest seçenekte bile filtre varsa olmaz.  Benim adıma biri karar veremez. Bir kurul buna karar veremez. Bana neyin zararlı olduğuna sen nasıl karar verirsin.

Murat Bardakçı: Ama o dediğim siteler sana bana küfür ediyor....

Fatih Altaylı: Ya Murat trafik kazası oluyor diye trafiği yasaklıyor musun Allah aşkına...

İşte o anlar: