MEDYA KÖŞESİ

Muhteşem Yüzyıl devam edecek mi?

Meral Okay son röportajında geniş kitlelerin bir nevi tiryakilikle izlediği "Muhteşem Yüzyıl"ın iki sezon daha süreceğini anlatmıştı.

Muhteşem Yüzyıl devam edecek mi?
GAZETECİLER.COM - Meral Okay'ın dün ölüm haberinin gelmesiyle birlikte sevenleri yasa boğulurken hemen herkesin aklında ise ilginç bir soru vardı: "Muhteşem Yüzyıl devam edecek mi?"

Sabah başyazarı Mehmet Barlas, Meral Okay ile son röportajını yapan isimdi. NTV'de yayınlanan 45 dakika isimli programda ağırlamış ve konuşmuştu Meral Okay ile.

Bugün  Kanuni haftada bir gece yaşıyor Meral Okay ise hiç yaşamıyor başlıklı bir yazı kaleme aldı Barlas, o son röportajda Meral Okay'ın Muhteşem Yüzyıl dizisinin en az iki sezon daha süreceğini söylediğini hatırlattı ve herkesin akılının köşesindeki o soruya yanıt verdi.

İşte Barlas'ın köşesindeki o yazıdan çarpıcı bir bölüm:

İki sezon daha

Geniş kitlelerin bir nevi tiryakilikle izlediği "Muhteşem Yüzyıl"ın iki sezon daha süreceğini anlatmıştı.
Okay'ın yanındaki ekibin bu diziyi tamamlayacaklarını söyleyebilirim.
Çünkü dizideki karakterler ve onların gelecekleri tarihte belirlenmiştir.
Acaba "Kanuni ölecek mi" veya "Acaba Kanuni hem Pargalı'yı, hem de oğlu Mustafa'yı öldürtecek mi" gibi sorulara takılmanın pek anlamı yoktur.
Ayrıca tarihten de biliyoruz ki Pargalı'nın katledilmesi sonrasında Sadrazam olan Rüstem Paşa'nın iktidarında, Kanuni eskisi kadar dinç olmayacaktır.

Kanuni yaşıyor

Hayat böyle işte...
Meral Okay, Muhteşem Yüzyıl'ın senaryosunu yazarken dizideki karakterlerin ne zaman ve ne şekilde öldüklerini biliyordu.
Ama kimse kendi ecelinin ne zaman geleceğini bilemez.
Sonuçta dizideki Kanuni de Hürrem de Star ekranlarında haftada bir gece yaşıyorlar. Meral Okay ise yaşamıyor.

ÇOK OKUNANLAR