MEDYA KÖŞESİ

Moderatör, BDP'li vekili şehit VTR'leriyle sıkıştırdı!

CNN Türk ekranlarında BDP Grup Başkanvekili Bengi Yıldız'ı konuk eden İrfan Değirmeci konuğunu asker cenazelerinden hazırlanan VTR'lerle sıkıştırdı...

Moderatör, BDP'li vekili şehit VTR'leriyle sıkıştırdı!
GAZETECİLER.COM
CNN Türk ekranlarınında yayınlanan Açıkça gündemdeki terör ve Kürt sorunu üüstüne hayli ilginç bir canlı yayına sahne oldu. İrfan Değirmenci'nin hazırlayıp sunduğu programa BDP Grup Başkanvekili Bengi Yıldız konuk oldu. Değirmenci'nin konuğuna soru sorma biçimi hayli ilginçti. Değirmenci, BDP'li vekili asker cenazelerinden hazırlanan VTR yağmuruna tuttu.

Özellikle 'çocuklarınızı askere göndermeyin, vicdani red hakkınız kullanın, bu kirli savaşa ortak olmayın' yönündeki açıklamasıyla gündeme gelen Bengi Yıldız program boyunca İrfan Değirmenci'nin sorularından ziyade VTR'lere cevap verdi. Çünkü Değirmenci moderatör olarak konuğuna soru yöneltmektense şehit cenazelerinden hazırladıkları VTR'leri Yıldız'a izleterek görüşlerini almak istedi. Değirmenci, konuğunu klasiık 'PKK'yı kınıyor musunuz' sorularından ziyade VTR'lerdeki acı ve gözyaşlarıyla sıkıştırmaya çalıştı.

Değirmenci'nin VTR yağmuru karşısında soğukkanlı davranan Yıldız, hayatını kaybeden askerlerin ve sivillerin yakınlarına başsağlığı ve sabır dilemekle yetindi.

İşte o anlar:


Yorumlar