MEDYA KÖŞESİ

Mirgün Cabas'tan Hanefi Avcı savunması

Mirgün Cabas, 'Kezban Küçük'ü canlı yayında ağırlayarak olayı sulandırıyorsunuz' şeklindeki eleştirileri canlı yayında cevapladı.

Mirgün Cabas'tan Hanefi Avcı savunması
GAZETECİLER.COM
NTV ekranları önceki gece Hanefi Avcı'nın eşi ve sevgilisini ardı ardına canlı yayında ağırlayarak adeta şov yapmıştı. Ancak bu durum, olayı bir 'cemaat operasyonu' olarak değerlendiren çevrelerin eleştirilerini de hemen gündeme getirdi. Mirgün Cabas, 'olayı sulandırıyorsunuz' şeklindeki eleştirileri canlı yayında cevapladı.

Hanefi Avcı'nın tutuklanmasıyla medyada başlayan koşturmacada NTV dün gece Avcı'nın eşi ve sevgilisini ekrana çıkartarak dikkat çekmişti. Ancak olayı bir yayıncılık başarısı olarak değerlendirenler kadar 'NTV dikkatleri cemaatten çekip magazine çeviriyor' yönünde eleştiriler de eksik olmadı. Avcı'nın gönül ilişkisi yaşadığı Kezban Küçük'ü canlı yayında ağırlayan Mirgün Cabas eleştirilere yine NTV ekranında cevap verdi.

Cabas, Kezban Küçük'ün de sürecin içinde yer aldığını hatırlatarak bir odak kayması içinde olmadıklarını söyledi. Programın konuğu olan Milliyet yazarı Mehveş Evin de eleştirilerin anlamsız olduğunu söyleyerek Cabas'a destek verirken, ortada küçümsenmeyecek bir gazetecilik başarısı olduğunu söyledi.

:   Etiket:



ÇOK OKUNANLAR