MEDYA KÖŞESİ

Milliyet’in web sitesi şarap reklamı alabilir mi?

"Milliyet’in genç okuru var mı? Var, ama Milliyet’in genç olmayan okuru da var. Peki ben hâlâ sizin gazeteye reklam verebilecek miyim?"

Milliyet’in web sitesi şarap reklamı alabilir mi?

GAZETECİLER.COM - Özel bir davette Doluca Şarapları'nın satış ve pazarlamadan sorumlu Yönetim Kurulu üyesi Sibel Kutman'la karşılaşan Milliyet yazarı Meral Tamer, köşesinde ilginç bir soruyu dile getirdi.

Sibel Kutman ile "Tıksırıncaya kadar içiyorlar, karışıyor muyuz?" diyen Başbakan Erdoğan'ın kulaklarını çınlattığını yazan Tamer, üreticinin galalarda, konserlerde, kır düğünlerinde ve açılışlarda içkiyi yasaklayan yeni yönetmeliğin neyi kapsayıp neyi kapsamadığını çözmeye çalıştıklarını da yazdı.

GENÇLERİN İZLEDİĞİ WEB SİTELERİNE REKLAM VERİLEMİYOR!

Kutman'ın "Gençlere hitap eden bir web sitesine reklam verilemeyeceği" iddiasını dile getirdiğini yazan Tamer Kutman'ın ağzından şunu yazdı:

"Gençlere hitap eden bir web sitesi ne demek? web siteleri bundan böyle gençlere hitap ettiklerini beyan mı edecekler? Mesela sizin gazetenizin web sitesini ele alalım: Milliyet’in genç okuru var mı? Var, ama Milliyet’in genç olmayan okuru da var. Peki ben hâlâ sizin gazeteye reklam verebilecek miyim; bilmiyorum. Bu geniş tanımların netlik kazanması lazım."

Meral Tamer'in yazısının tamamını okuyabilrsiniz.

ÇOK OKUNANLAR