MEDYA KÖŞESİ

Milli Gazete yazarından Bonomo'ya destek

Milli Gazete Yazarı Gün: "Eurovizyon'a ulusalcı bir şarkıcının gitmesindense Bonomo daha çok tercihimdir" diyor.

Milli Gazete yazarından Bonomo'ya destek
GAZETECİLER.COM - Milli Gazete yazarı Mine Alpay Gün, askerliğini yaparken öldürülen Ermeni genç Sevag Nişanyan, soykırım iddialarını inkar edenlere hapis ve para ceza verilmesi yönündeki yasayı kabul eden Fransa ve Türkiye'de farklı etnik kökenlere mensup vatandaşlarla ilgili bir yazı kaleme aldı.

Yazısında Erovizyon'da Türkiye'yi temsil edecek Bonomo'ya da değinen Gün şu ifadeleri kullandı:

Münasebetsizin biri, "şimdi sen erovizyon yarışmasına gidecek Yahudi kökenli Bonomo'ya da karşısındır" dedi. Çok utandım. Ben Yahudi düşmanı değilim, bütün insanlar saygıyı, sevgiyi hak eder. Ama elbet katil Yahudilerin Gazze' de yaptıklarına karşı çıkan yazılar yazacaktım. Daha geçen gün İshak Alaton'un "30 yaşında dinozorlar var" dediği açıklamayı, her kesimde var o dinozorlardan diye yazı yaptım.

Çünkü bu tecrübeli iş adamımız, ne mücadelelerle
bugüne gelmişti. Tespitleri bu yüzden çok değerli idi. Bonomo da bu toprakların çocuğu, elbet bu güzel ülkeyi temsil etmeyi hak etmekte.

Müzik kalitesi kimin iyiyse o gitmeli, asla işe ırkçılık karışmamalı. Hem ulusalcı bir şarkıcının gitmesindense, Bonomo daha çok
tercihimdir.

MÜSLÜMAN FİRMALAR BİZİM GAZETELERE İLAN BİLE VERMİYOR

Müslümanların da yanlışlarını hiç saklamam. Büyük bir çikolata, bisküvi, çiklet markası. Sahipleri Müslüman. Hanımlarının, anne ve kızlarının başları örtülü. Uzun yıllardır bu ülkenin Müslümanları, onların markalarından başkasına ambargo uyguladılar. Sadece o markayı evlerine sokup, büyük bir İslami cihad(!) yaptıklarını sandılar. Marka semirdi, büyüdü, dünya klasmanlarında üst sıralara sıçradı. Ama mazlumları sömüren bu marka, benim bildiğim yıllardır İslami gazetelere asla reklâm vermezler.  ŞİMDİ BUNLAR İSHAK ALATON'DAN DAHA ÖNCELİKLİ OLABİLİR Mİ?

FRANSIZ MALLAR
GİBİ BUNLAR DA PROTESTO EDİLMELİ

Aile büyüklerinin ölüm ilanlarını bile bizim cenahın gazetelerinden sakınırlar. İslam aleyhtarı
gazetelere çarşaf çarşaf ilanlar vererek ne kadar modern olduklarını gösterirler. Müslümanlardan uzak durarak marifet yaptıklarını zannederler. Onların yüzünden pek çok Müslüman gazete, maddi bakımdan çok zor günler geçirmekte. Benim için şimdi bu markanın bir değeri olabilir mi? Ya da bunlar İshak Alaton' dan daha öncelikli olabilirler mi? Bugünlerde Fransız mallarına boykot gündemde de. Benim için, o Müslüman bisküvi ve çikolata markası da protestoyu hak etmekte. Yıllardır mazlumlara mallarını sattılar ama onlardan ve düşüncelerinden, kompleksleri yüzünden uzak durdular...
ÇOK OKUNANLAR