MEDYA KÖŞESİ

Mililiyet yazarı Vezneciler saldırısı sonrası ekranlara isyan etti!

Milliyet yazarı en büyük tepkiyi Beyaz TV’deki magazin programında Ömür Varol'un “Sakın Kaçırmayın!” diyerek “Allah bu işi yapanları da bağışlar mı?” şeklindeki sorusuna ve aynı alt yazıya gösterdi.

Mililiyet yazarı Vezneciler saldırısı sonrası ekranlara isyan etti!
GAZETECİLER.COM -  Milliyet'in televizyon yazarı Sina Koloğlu, Reyting canavarı isimli köşesinden İstanbul Vezneciler'de meydana gelen patlama sonrası televizyon kanallarının duyarsızlığına isyan etti.

"12 ölü 36 yaralı... İstanbul’un göbeğinde bir daha patlattılar. Sultanahmet, İstiklal ve şimdi Vezneciler. Semt semt dolaşıyor terör. Ama biz evlilik müessesine olan saygımızdan, programlara ara vermeden devam ediyoruz!" diyen Koloğlu, İsmail Küçükkaya'nın “Çok büyük bir faciadan döndük” sözlerine de isyan etti.

Ama en büyük tepkiyi Beyaz TV’deki magazin programında Ömür Varol'un “Sakın Kaçırmayın!” diyerek “Allah bu işi yapanları da bağışlar mı?” şeklindeki sorusuna ve aynı alt yazıya gösterdi Sina Koloğlu.

İşte Milliyet yazarının terör eylemi sonrası ekranlaradaki duruma tepkisi:

Ev ahalisi “Onca can gitmiş, hâlâ evlendirme programı var” diye söyleniyordu. “Bir belgesel yayınlayın, film yayınlayın, tepki koyun” diye devam etti.

Sabah saatlerinde çok izlenen kanallardaki programlar, “Patlama oldu, biri ağır beş yaralı var” diyerek ‘alıştığımız kıvamda bir terör’ haberi verir gibiydi.

VEZNECİLER FACİADAN SAYILMIYOR

Hatta İsmail Küçükkaya “Çok büyük bir faciadan döndük” diyordu. Faciayı biliyoruz değil mi? Ankara Garı’nın önü, hani Kızılay, hani Suruç! Vezneciler faciadan sayılmıyor!

BİZ EVLİLİK MÜESSESESİNE SAYGIMIZDAN...

Sonra durum ortaya çıktı; 12 ölü 36 yaralı. Evet, durum bu! Terörle yaşamaktan anladığımız da bu. İstanbul’un göbeğinde bir daha patlattılar. Sultanahmet, İstiklal ve şimdi Vezneciler. Semt semt dolaşıyor terör. Ama biz evlilik müessesine olan saygımızdan, programlara ara vermeden devam ediyoruz!

‘Survivor’u saymıyorum, o otomatiğe bağlamış durumda...

SAKIN KAÇIRMAYIN: ALLAH TERÖRİSTLERİ BAĞIŞLAR MI?

Beyaz TV’de, “Allah bu işi yapanları da bağışlar mı?” diye bir soru duydum. Ömür Varol, “Sakın Kaçırmayın!”diyerek soruyordu. Altta da yazı geçiyordu; “Allah teröristleri de bağışlar mı?” Günün belki de özeti!

İŞTE BEYAZ TV'DEKİ O ANLAR




ÇOK OKUNANLAR