GÜNÜN MUHABİRİ

Mevlüt Yüksel

Takvim

Mevlüt Yüksel
GAZETECİLER.COM - Bugün günün muhabiri köşemizde gazetenin Haber Müdürü Mevlüt Yüksel var.

Yüksel, Arşivlere girecek, medya tarihine geçecek, müthiş(!!!) yaratıcı röportajı  ile günün muhabiri oldu.

Bu müthiş röportajı manşetine taşıyan gazetesi Takvim de şüphesiz günün gazetesi olmaya, CNN International'in ünlü sunucusu Amanpour ile yaptıkları röportajın yer aldığı bugünkü sayı ise çerçeveletip asılmaya layık.

takvim-asparagas-manşet.jpgGazetenin "Kirli itiraf!" manşetini görünce, hele Haber Müdürü Mevlüt Yüksel'in CNN Stüdyolarına gidip "ziyaretçi" kartı ile Amanpour'un ekranlarda olduğu bir sırada televizyon önünde çektirdiği o fotoğrafa bakınca günün muhabirinin neden Yüksel olduğunu siz de anlayacaksınız.

ÇOK ŞEY GÖRDÜK AMA BÖYLESİNİ GÖRMEMİŞTİK

Bugüne kadar yapılmadığı halde yapılmış gibi yazılan çok röportaj gördü Türkiye... Gazetecilerin özellikle spor dünyasının ünlü isimlerine "sen fotoğraf için şöyle dur, biz senin ağzından yazarız" dediğini bile duydu defalarca.
Aynı isimle konuşan iki farklı gazetecinin haberlerinde farklı şeyler yazdığına da  tanık oldu.

Ancak Takvim gazetesinin Başbakan Erdoğan'ı sinirlendiren CNN'den intikam almak için 7 yaşında çocuğun bile yapmayacağı bir yola sapmasını, Gazetecilik mesleğini bu kadar ayağa düşürmesini ilk kez görüyor.

Manşetinin yalan olduğunu iç sayfada itiraf eden, "CNN'in anlayacağı dilden bir asparagas haber yaptık." diyen Takvim Haber Müdürü Mevlüt Yüksel'i arşivlere girecek, medya tarihine geçecek, müthiş(!!!) yaratıcı röportajıyla günün muhabiri seçiyoruz.

TAKVİM'İN ASPARAGAS RÖPORTAJININ TAMAMINI BURADAN OKUYABİLİRSİNİZ.

ÇOK OKUNANLAR