MEDYA KÖŞESİ

Metiner mecliste attığı tokadı böyle savundu

Didem Arslan Yılmaz'ın sorularını yanıtlayan Metiner, meclisteki kavgada "lan" dediği için özür diledi ama attığı tokadın arkasında durdu.

Metiner mecliste attığı tokadı böyle savundu
GAZETECİLER.COM
Meclisteki yumruklu tokatlı kavganın baş kahramanı AKP Adıyaman milletvekili Mehmet Metiner, Habertürk ekranlarında kendini savundu, "CHP milletvekilinin anlayacağı dilden konuşuyorum" diyerek attığı tokadı savundu...

Canlı yayında Didem Arslan Yılmaz'ın sorularını yanıtlayan Metiner, meclisteki kavgada "lan" dediği için özür diledi ama attığı tokadın arkasında durdu. "Üstüme şerefsiz diye yürüyen milletvekiline haddini bildiririm. Bundan sonra da bildiririm. CHP’nin faşizmine ne Meclis’te ne de sokakta boyun eğerim." diyen Metiner şöyle devam etti:

"Görüntüler ortada. Görüntüleri en başından itibaren herkes izlesin. Şerefsiz diye üzerime yürüdüğünü herkes görür. Veli ağababa, bir arkadaşımızın sakalını kastederek şeytani sakal diye konuşuyor. Ben de öfkeli bir şekilde ‘lan’ kelimesini kullandım. Türkiye toplumundan özür diliyorum.. Ama ağza alınmayacak sözlerle üzerime yürüdü. Ben de CHP milletvekilinin anlayacağı dilden konuşuyorum. Kürsüye yürüdüğüm iddiası yalandır, kınıyorum. Aynı milletvekilinin tutanaklarına bakın; rahmetli annem için söylediği sözlere bakın lütfen. Irkçısın, kaypak, sen milletvekilliğine kendini sattın sözleri bir milletvekiline yakışıyor mu"


ÇOK OKUNANLAR