MEDYA KÖŞESİ

Melih Altınok: Erdoğan'ın çevresindeki 'cemaat aymazları' kim?

Nurettin Veren'in açıklamalarının ardından Melih Altınok, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı FETÖ'yle mücadelede yalnız bırakanların kim olduğunu sordu.

Melih Altınok: Erdoğan'ın çevresindeki 'cemaat aymazları' kim?
GAZETECİLER.COM- 

Sabah Gazetesi yazarı Melih Altınok, Nurettin Veren'in CNN Türk ekranlarında yaptığı çarpıcı açıklamaları bugün köşesine taşıdı.

Nurettin Veren FETÖ ile ilgili uyarılarının ve ifşaatlarının bürokraside ve siyasette sümen altı edildiğinden şikayet ediyordu. Melih Altınok yazısında "bu çetenin birinci hedefi olmuş ve onunla mücadeleyi en çok önemseyen Erdoğan'ın çevresindeki, en hafif ifadeyle "cemaat aymazları" kim?" diye sordu. 

İŞTE MELİH ALTINOK'UN O YAZISI

Yıllarca Fetullah Gülen'le çalışan Nurettin Veren geçen gece Didem Yılmaz'ın programında önemli açıklamalarda bulundu.

Veren'in Fetullahçı çeteye dair programda dile getirdikleri yıllardır söylediği bilgilerdi. Ancak bu yapının deşifre edilmesine yönelik verdiği bilgilerin bürokrasi ve siyasetin bazı unsurlarınca nasıl sümen altı edildiğini güzel anlattı.
Veren programda isyan ediyordu:
"Cumhurbaşkanımızın paralelle mücadeledeki heyecanı, kararlılığını diğer siyasilerde göremedim."
Evet, mevzu önemli.
17-25 Aralık FETÖ kumpasında muhafazakâr medyada yazan kimi aktörlerinin sinsi söylemlerinin gazıyla adeta yalnız bırakılan... 2014'teki Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde iki vaadinden biri "Paralelle etkin mücadele" olan... Yani bu çetenin birinci hedefi olmuş ve onunla mücadeleyi en çok önemseyen Erdoğan'ın çevresindeki, en hafif ifadeyle "cemaat aymazları" kim?
Halk bu sorunun yanıtını, Erdoğan'ın gölgesinde büyüyüp onu paralel çete karşısında, ihanetleriyle, aymazlıklarıyla bir şekilde yalnız bırakanları "fena halde" merak ediyor.
Çünkü millet Erdoğan düşerse Türkiye'nin düşeceğini biliyor. "İkinci adam" senaryolarının ülkenin bekası için değil darbecilerin ve onu destekleyen Batı'nın planı olduğunu biliyor. 

YAZININ TAMAMI İÇİN TIKLAYIN
ÇOK OKUNANLAR