MEDYA KÖŞESİ

Mehmet Barlas AK Parti'nin reklamını beğenmedi: Derhal yenileyin

Mehmet Barlas: "AK Parti de ‘Onlar konuşur AK Parti yapar’ içerikli reklam ve propaganda kampanyasını da hemen yenilemelidir"

Mehmet Barlas AK Parti'nin reklamını beğenmedi: Derhal yenileyin

Sabah gazetesi başyazarı Mehmet Barlas, AK Parti'nin seçim kampanyası için yaptığı reklam filmlerini beğenmedi ve yenilenmesini önerdi.

Barlas gazetesindeki köşesinde şöyle yazdı:

Tayyip Erdoğan’ı 2014’ün 10 Ağustos’unda yüzde 52 oy oranı ile Cumhurbaşkanı seçen ‘Sessiz çoğunluk’, ülkenin bütünlüğünü, istikrarını, gelişmesini ve güvenliğini sürdürmek için, ağırlığını koymak zorundadır…

Silahların sustuğu, demokratik ve özgürlükçü demokrasi içinde her soruna barışçı çözümler arandığı, her alanda dünya ile rekabete girebildiğimiz bir Türkiye’nin gündemde olduğu bir yarını hayal ediyorsak, 7 Haziran seçiminde yeni bir Anayasa’nın yolunu açmalıyız.

Bu açıdan AK Parti de ‘Onlar konuşur AK Parti yapar’ içerikli reklam ve propaganda kampanyasını da hemen yenilemelidir. Çünkü AK Parti’nin yapabildiği ve topluma hizmet olarak sunduğu şeyleri herkes biliyor… Türkiye’nin alt ve üst yapısının nasıl yenilendiğinin, ekonominin nasıl geliştiğinin herkes farkında… Adım adım gerçekleşmekte olan büyük projeleri de hep birlikte izliyoruz.

Ama asıl büyük proje ‘Açılım Süreci’nin nihai çözüme ulaştırıldığı, ülkenin bütünlüğünün ve istikrarının korunduğu, can ve mal güvenliğinin sağlandığı, terör örgütlerinin kanunlarının değil hukukun üstün olacağı bir Türkiye’nin, yeni bir Anayasa ile yarına hazırlıklı girmesi projesidir…

Kısacası AK Parti önümüzdeki 7 Haziran seçimlerinin bu açıdan bir referandum niteliği taşıdığını vurgulayan bir kampanya sürdürmelidir.


ÇOK OKUNANLAR