MEDYA KÖŞESİ

Mehmet Baransu Doğan yazarlarını bombaladı

Mehmet Baransu, Esra Elönü'nün "Gözaltı" programında Baykal'ı istiafaya çağıran bazı Doğan Medyası yazarları ile ilgili şok bir iddia ortaya attı.

Mehmet Baransu Doğan yazarlarını bombaladı
Mehmet Baransu, Hilal TV`de yayınlanan Esra Elönü`nün "Gözaltı" programında Deniz Baykal`ın seks videosu ve Taraf-Vakit polemiği konusunda sorulara cevap verirken Doğan Medyası yazarları ile ilgili şok bir iddia ortaya attı.

Türkiye`nin gündemini değiştiren haberleriyle adından söz ettiren Taraf muhabiri Mehmet Baransu, Hilal TV`de yayınlanan Esra Elönü`nün "Gözaltı" programında Deniz Baykal`ın seks videosu ve Taraf-Vakit polemiği konusunda sorulara cevap verdi.

Habervaktim.com internet sitesinin Baykal videosunu paylaşmasını eleştiren Baransu, bu videonun bu şekilde internet siteleri aracılığıyla servis edilmesine tepki gösterdi.

Vakit`in 312 general davasının haber yapılmamasının Taraf`ın bir hatası olduğunu itiraf eden Baransu, bu konuda Ahmet Altan`ın özür dilediğini söyledi.
Baransu ayrıca Doğan medya grubu`nda "Baykal gitsin" kampanyası başlatan iki yazarın daha önce CHP`den milletvekili aday adayı oldukları, ancak Baykal tarafından önlerinin kesildiğini, bu yüzden intikam alındığını iddia etti.

Yorumlar