MEDYA KÖŞESİ

Mehmet Altan, Mehtap TV'de de muhalif

Köşesinde yaptığı hükümet eleştirileriyle dikkat çeken Star'ın başyazarı Mehmet Altan bu kez Mehtap TV'de hükümeti eleştirdi...

Mehmet Altan, Mehtap TV'de de muhalif
GAZETECİLER.COM
Star gazetesinin muhalif başyazarı Mehmet Altan bu kez Mehtap TV ekranlarında sert bir hükümet eleştirisi yaptı. 'Askeri vesayet kadar siyasi vesayet de var' diyen Altan buna karşı da tutum alınması gerektiğini söyledi.

Akıl Defteri'nde konuşan Mehmet Altan, Silivri'de kalp krizinden öldüğü açıklanan eski MİT'çi Kaşif Kozinoğlu'nun ölümüne dönük oluşan şüpheleri sorgularken sözü bir başka şüpheli ölüm olayına getirdi. Altan, Van'dan bir başka ilin cezaevine sevk edilirken nakil aracının içinde yanarak ölen 5 mahkumu hatırlattı ve 'Ankara'ya hakim olan siyasi vesayeti' hedef aldı.

BU NORMAL Mİ YAHU!

'Ne oldu o mahkumlara?' diye soran Altan, 'konuşmamaları için öldürüldüler' şeklinde iddialar olduğuna vurgu yaptıktan sonra 'neden olayın üstüne gidilmiyor, devletin korumasındaki 5 insan yanarak öldü yahu! Bu normal bir şey mi?' diyerek tepki gösterdi. 'Askeri vesayet kadar siyasi bir vesaet de var. Askeri vesayete karşı çıkıp diğerini kabül etmek gibi tutum demokratik olmaz' diyen Altan, hükümeti 'Ankaralılaşmak'la eleştirdi.

İŞTE O ANLAR:


ÇOK OKUNANLAR