MEDYA KÖŞESİ

Mehmet Ali Birand'dan Kılıçdaroğlu kehaneti!

Birand'dan iddialı çıkış. Usta gazeteciden yeni kehanet. Birand'a göre CHP'nin yeni lideri çoktan belli oldu, iş bitti. İşte detaylar...

Mehmet Ali Birand'dan Kılıçdaroğlu kehaneti!
GAZETECİLER.COM
Medyada Kemal Kılıçdaroğlu heyecanı yaşanıyor. CHP'nin genel başkan adayı olduğunu açıklayan Kılıçdaroğlu hem gündemi hem de medyayı salladı.

Kanal D Haber'in anchormani Mehmet Ali Birand daha önce yaptığı Kılıçdaroğlu kehanetinin doğru çıktığını söyleyerek yeni tahminlerini de açıkladı. Birand, CHP eski Grupbaşkan Vekili'nin başkan adayı olacağını söylemişti. Tahmini doğru çıkan Birand yeni kehanetlerde bulundu.

Daha önceki Kılıçdaroğlu kehanetini hatırlatan ve arşivden tekrar yayınlayan Birand, canlı yayında havasını attıktan sonra yeni kehanetlerini sıraladı.

Birand'a göre olan oldu, kervan yola çıktı ve artık geri dönüş yok. CHP'nin yeni lideri artık Kemal Kılıçdaroğlu olacak. Birand, Kılıçdaroğlu'nun toplumdan ve medyadan aldığı büyük rüzgarla partisinin yeni başkanı olmayı kesinleştirdiğini iddia etti. Yani Kanal D Haber'e göre bu iş bitti. Kamuoyu CHP'nin yeni liderini seçti bile.


Yorumlar