MEDYA KÖŞESİ

Medya Mahallesinde muhalif sinerji!

Medya Mahallesi bayram falan dinlemedi muhalefete devam etti. Ayşenur Arslan ve Nuray Mert gündemdeki 'evet' baskısını ve hükümete yakın medyayı eleştirdi.

Medya Mahallesinde muhalif sinerji!
GAZETECİLER.COM
Medya Mahallesi bayram falan dinlemedi muhalefete devam etti. Ayşenur Arslan'ın programıın bugünkü konuğu Hürriyet yazarı Nuray Mert'ti. Arslan ve Mert gündemdeki 'evet' baskısını ve hükümete yakın medyayı eleştirdi.

Ayşenur Arslan ve Nuray Mert'in muhalif kimliği bir araya gelnce ortaya çıkan sinerji program boyunca hükümete ve hükümete yakın gazetelere dönük bir eleştiri dalgasına dönüştü.

Ayşenur Arslan gazete manşetlerini okudu ve üç gazetenin manşetine dikkat çekti. Star, Yeni Şafak ve Zaman gazetlerinin yüksek yargıyı hedef alan manşetlerini eleştiren Arslan topu Nuray Mert'e attı. Hürriyet yazarının da eleştiri konusu yaptığı manşetlerden sonra Arslan sözü Cengiz Çandar'a getirdi. Çandar'ın dünkü yazısını hatırlatan Arslan 'Evet dememek için vicdansız ya da Tayyip'e takık olmak gerek diyor' dedikten sonra topu yine Mert'te attı. Nuray Mert de 'maalesef Türkiye'deki tablo bu' diyerek başladı söze. Medyada hükümete akıl veren kalemlerin aslında 'yandaşlık' yapamadığını söyleyen Mert sert konuştu. 'Yandaş' kalemlerin bu baskıcı tavrının hükümeti de zora sokacağını söyleyen Mert, "Bu arkadaşlar bizim için 'bunlar zaten gerizekalı, akılsız, hasta boşverin' diyerek hükümete gerçekte destek veriyorlar." dedi.

İşte o anlar: