MEDYA KÖŞESİ

Kurtlar'dan 50 bin dolara açıklama var!

Sabah gazetesinin haberi üzerine Vadi'den, açıklama geldi. Bakın Vadi, Nişantaşı'nda 50 bin dolarlık kira bedeli için ne söyledi?

Kurtlar'dan 50 bin dolara açıklama var!

Günaydın yazarı Şengül Balıksırtı, Mailinde, 'Sabah Gazetesi'nin Günaydın ekinde 11 Nisan Cumartesi günü yayınlanan "Kurtlar Şehre İniyor" başlıklı haberle ilgili Pana Film'in açıklaması ektedir' yazısını okuyunca "Eyvah" dedi.

"Eyvah" dedi çünkü bugüne kadar medyada çıkan hemen her habere aynı formatta bir açıklama geliyor ya Pana Film'den, kendimizi bir anda dizideki bütün o eli silahlı adamların arasında bulacakmışız gibi hissediyoruz...

İşyte u seferde bu açıklama Sabah gazetesinin Günaydın ekinde çoıkan bir haber için gelmiş, Şengül Balıksırtı önce Pana Filmin gönderdiği açıklamyı aynen yayınlıyor ardından, Pana Filme bir soru yöneltiyor...

- (...) Kamuoyuna duyurulur, Sabah Gazetesi'nin Günaydın ekinde 11 Nisan 2009 Cumartesi günü yayınlanan 'Kurtlar Şehre İniyor' başlıklı haberde belirtildiği gibi Pana Film'in Nişantaşı'ndaki söz konusu binaya taşınacağı doğrudur. Ancak ifade edilen kira bedeli abartılı ve gerçek dışıdır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Pana Film. Haberimiz neydi. Nişantaşı'ndaki binanın 50 bin dolara, Pana Film tarafından kiralandığı haberiydi. Evet, bir yanlışlık olmuş, 50 değil, 40 bin dolarmış. Yani kira bedeli o kadar da abartı değilmiş. Şimdi merak ediyorum; Pana film, 'Kamuoyuna duyurulur, bu haber doğrudur' diye bir açıklama daha geçer mi?

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar