MEDYA KÖŞESİ

Kurtlar Vadisi Pusu'da ilginç teklif

Kurtlar Vadisi Pusu'nun dün akşamki bölümü yine ekrana kilitledi. Özellikle de Tataroğlu ile Polat'ın diyaloğu dikkat çekiciydi.

Kurtlar Vadisi Pusu'da ilginç teklif

 GAZETECİLER.COM - Kurtlar Vadisi Pusu'nun son bölümünde Polat Alemdar'a, Amerikalılardan Davut Tataroğlu aracılığıyla bir teklif geliyor... Tataroğlu ile Polat'ın arasında geçen diyalogda konu Putin... 

GEL SENİ BU ÜLKENİN PUTİN'İ YAPALIM

Başbakan suikastinden dolayı Davut Tataroğlu'nu ziyarete giden Polat, Gladio'nun başını Tataroğlu'ndan öğrenmek ister. Davut Tataroğlu ise Polat'a O'nun kim olduğunu söylemesi durumunda ya öleceğini ya da onlardan birisi olma şartlarını sunar. Polat'ın Gladio'yaya girmesi sonucunda, Rusya Devlet Başkanı Putin gibi bir görev verileceği vaadinde bulunur.

İşte ilginç diyalog; 

Tataroğlu- Polat bu ülkenin bir Putin'e ihtiyacı var. Bizim insanımız bizim ülkemiz demokrasiyle değil, ancak tek adamla demir yumrukla idare edilebilir. Eğer onlarla anlaşırsan bu Putin sen olabilirsin.
Polat- Bana krallık mı teklif ediyorsun?

Tataraoğlu- Osmanbey devleti kurmak için Bizans ve Moğallarla işbirliği yaptı, onlara itaat etti. Ama bu sayede torunları tüm dünyayı kendilerine itaat ettirdi.
Polat- Ne ben Osman Beyim, ne de bu devir o devir. Patronuna söyle ne plan kurarsa kursun ben bu ülkeyi ona da uşaklarına da yedirtmeyeceğim.



Polat, bunu kabul etmez ve Tataroğlu'na öleceğini söyler. Bu ölümünde ya kısa bir zaman da ya da uzun bir zamanda gerçekleşeceğini ise Davut Tataroğlu'na söyledikten sonra Tataroğlu'nun yanından ayrıldı.


[page_end]

ERCÜMENT, TOPRAĞA VERİLDİ!

Polat'ın eşi Ebru'nun babası Ercüment Duru, Abdulhey tarafından öldürülmesi sonucu 70.bölümde toprağa verildi. Abdulhey, bu durumdan dolayı oldukça üzgün. Polat, Ebru'nun babasının ölümü ile ilgili gerçeği bir süre saklamaya karar verir.



Babasının ölüm haberi ile yıkılan Ebru'da Polat'tan intikam sözü ister. Polat'ın babası ise Polat'ın yanına giderek, gerçeği anlatmasını ve eşi ile birbirlerine yalan söylememesi gerektiğini söyler. Bunun üzerinede Polat, gerçeği anlatmaya karar verir. Gelecek bölümde büyük ihtimal Polat, Ebru'ya tüm gerçeği anlatacak.


[page_end]
 


"YAKIŞIKLI" POLAT'IN ELİNDE!

Memati ve Abdulhey, Davut Tataroğlu'nun sağ kolu yakışıklıyı, Polat, Tataroğlu ile görüşürken takibe alırlar. İskender'in kızından İskender'in sakladığı tüm gizli bilgileri alan Yakışıklı, Funda'ya da bunun karşılığında annesinin İskender tarafından nasıl öldürüldüğünü gösteren CD'yi verir.



Daha sonra İskender'in evinden ayrılan yakışıklıyı takibe, Abdulhey devam eder. Memati ise İskender'i yakalamak için İskender'in evinde kalır. Polat da yola çıkar ve Abdulhey ile Yakışıklı'yı bir tünel çıkışında sıkıştırıp ele geçirdi.


[page_end]

İSKENDER'İN KIZI VURULDU!

Memati'nin İskender'i yakalamaya çalıştığı anda ise, annesinin babası tarafından öldürüldüğünü gören Funda, İskender'i öldürmeye karar verir. İskender, Funda'nın elinden silahı almaya çalışırken Funda, kendisini vurur.

 

İskender'in Funda'yı ambulansa bindirdiği an ise Müsteşar Ünsal, İskender'i tutuklar. İskender de kızının kurtulması karşılığında tüm bildiklerini Ünsal'a anlatacağını söyler. 


[page_end]

POLAT, İSKENDER'İ ELE GEÇİREBİLECEK Mİ?

Müsteşarlıkta sorguya alınan İskender Büyük, sorgulandığı yeri de kendi müsteşarlık döneminde inşa ettirmişti. Yakışıklıyı rehin aldıktan sonra Memati'nin İskender'in müsteşarlıkta olduğunu söylemesi üzerine Polat, İskender'i ellerinden almak için müsteşarlığa gider. Ancak müsteşar, Polat'a İskender'i vermeyeceğini söylediği an Polat, yapılan müsteşarlık binasını İskender'in inşa ettirdiğini ve oradan kaçacağını söyler. Tam o sırada gelen müsteşarlıktan bir eleman, İskender'in kaçtığını söyler.



Polat, İskender'i tam kaçacağı an yakalar. Ancak müsteşar araya girerek, kendisini öldürdükten sonra İskender'i alabileceğini Polat'a söyler. Polat'da bu sözün üzerine silahını kaldırdıktan sonra 70. bölüm son buldu...

 

İŞTE 70. BÖLÜMÜN FİNAL SAHNESİ

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar