MEDYA KÖŞESİ

Kurtlar Vadisi, ATV'yle pazarlık masasında!

Kurtlar Vadisi Pusu kanal mı değiştiriyor? Kurtlar Vadisi Pusu gelecek sezon için atv ile pazarlık masasında...

Kurtlar Vadisi, ATV'yle pazarlık masasında!

Kurtlar Vadisi Pusu kanal mı değiştiriyor? Kurtlar Vadisi Pusu gelecek sezon için atv ile pazarlık masasında...

Kurtlar Vadisi Pusu kanal mı değiştiriyor?
 
15 ocak 2003 günü 'Bu bir mafya dizisidir' sloganıyla hayatımıza giren  ve yedi yıldı içerisinde reytinglerde hep en tepeye oynayan Kurtlar Vadisi Pusu ekibi, bu sezon Show'dan Star'a geçerek yılın transferine imza atmıştı. Ancak bu transfer ne diziye ne de seyircisine yaradı.

Çünkü yıllardır zirveyi kimselere kaptırmayan, perşembe akşamları sokakları, caddeleri boşaltan Kurtlar Vadisi Pusu bu sezon reyting listelerinde ancak Aşk-ı Memnu'nun arkasında ikinciliğe çıkabildi. Hazırladığımız haftalık diziler ligi listesinde de önceki yıllara göre oldukça  gerideydi.

Bihter ve Behlül'ün yasak aşkını konu alan ve geçtimiz perşembe akşamı müthiş görkemli bir finalle perdesini kapatan Aşk-ı Memnu, Kurtlar Vadisi Pusu'yu şampiyonlar liginde bu sezon adeta ezdi, geçti.

Yıllardır sadık bir izleyici kitlesine sahip olan Kurtlar Vadisi Pusu ekibi de şoke oldu ve dost meclislerinde, "Neden böyle oldu, biz de çok şaşkınız" açıklamalarında bulundu sürekli. Durum ortadaydı, işler istedikleri gibi gitmemişti. Şimdi gelelim kulislerden sızan en son dedikodulara...

Kurtlar Vadisi Pusu'nun yaratıcıları Raci Şaşmaz, Bahadır Özdener ve Cüneyt Aysan şu sıralar 'Kurtlar Vadisi Filistin' filmi için harıl harıl çalışıyor. Geçtiğimiz ay tamamlanan ve bu ayın sonunda sa çekimlerine başlanılması planlanan filmin senaryosu, Mavi Marmara gemisine İsrail askerlerinin saldırısı sonrasında değiştirildi. Gemide öldürülen dokuz Türk'ün intikamının konu edileceği film için senaristler Bodrum'da kamp kurdular. Ancak dizinin yapımcısı Raci Şaşmaz bir yandan da atv ile pazarlık masasına oturdu.

Pana Film'den şu ana kadar bu görüşmelerin sonucuyla ilgili resmi bir açıklama yapılmadı. Atv de konuyla ilgili sessizliğini şimdilik koruyor. Fakat kulağıma gelenlere göre eğer son anda bir  pürüz çıkmazsa, Kurtlar Vadisi Pusu önümüzdeki sezonda kendi gününde, kendi saatinde bu defa da atv'de izleyicisiyle buluşacak.

Böylece de Kurtlar ekibi Kanal D, Show, Star ve sonunda atv olmak üzere bütün büyük kanalları dolaşmmış olacak. 2009 sezonuna kötü başlayan ancak Ezel'in trasferiyle büyük bir hamle yapan atv de haftanın yedi günü seyircisi bol yapımlarla doldurarak önümüzdeki sezonun en iddialı dizi kanalı olarak bir adım öne çıkacak.

Üç sezondur perşembe akşamları yayınlanan Parmaklıklar Ardında da, hatırlarsanız geçtiğimiz perşembe ekrana veda etti. Böylece Kurtlar Vadisi Pusu için yayın günü yayın saati tartışmaları da bitti.

Eğer bu taransfer gerçekleşirse atv pazartesi Ezel, salı Aşk ve Ceza, çarşamba Unutulmaz, Perşembe Kurtlar Vadisi Pusu, cumaa Gönülçelen, cumartesi Adanalı, pazar da Aşk Bir Hayal'le diziler liginde zirve yarışında en güçlü aday olacak. 

Önümüzdeki günlerde yaşanacak gelişmeler, elbette herkesten önce yine Bizim Ekran'da olacak. Şimdilik hepinize iyi haftalar...

Memet Güler / Habertürk

Yorumlar