MEDYA KÖŞESİ

Köşede BDP'ye TV'de Erdoğan'a vurdu

Zaman'ın etkin kalemi Hüseyin Gülerce, Uludere ile ilgili kanaatlerini yazdı ve...

Köşede BDP'ye TV'de Erdoğan'a vurdu

GAZETECİLER.COM - Uludere olayıyla ilgili yazı kaleme alan Zaman'ın etkin ismi Hüseyin Gülerce, BDP'lileri "zil takıp oynasaydınız" diyerek çıkıştı. Gülerce, Habertürk ekranlarına yaptığı bağlantıda ise bu kez Başbakan Erdoğan'ı eleştirdi.

Zaman'ın ağır topu Hüseyin Gülerce, Uludere olayıyla ilgili köşesinde yazdığı kalemde BDP'lilerin olaydan sonra sergiledikleri davranışlara ağır eleştiriler getiriyor ve şunları yazıyor;

"Baksanıza, PKK-BDP çizgisindekilerin adeta yüzleri parlıyor. Taziyeye giden kaymakama, sırf devleti hedef göstermek için provokasyon yapanlar aslında kendilerini ele veriyorlar. Hal ve hareketlerindeki, gizleyemedikleri sevinç halinin anlattığı da budur. Selahattin Demirtaş, cenazeler toprağa verilirken ne diyor: "Bugün ülke bölünmüştür. Artık emin oldum. 50 bin defa da öldürseniz, bu toprakların adı Kürdistan'dır." İstismar için pusuya yatmış bir ruh halinin ifadesidir bu sözler... Bir de zil takıp oynasaydınız. Millet can derdinde, kasap et derdinde..."

Yazının tamamı için

CANLI YAYINDA DA ERDOĞAN'I ELEŞTİRDİ

Gülerce, köşesinde eleştirmediği Başbakan Erdoğan'ı ise bu olay nedeniyle ekranda yere vurdu. Habertürk TV'de katıldığı programda Erdoğan'ın askere teşekkür etmesine çaktı. 

"Hata yerden istihbarat alınmamasından kaynaklanıyor" diyen Gülerce, şöyle devam etti: "sınırdaki Jandarma kaçakçıları tespit edebilirdi. Ortada bir hata var. Sayın Başbakan'ın Genelkurmay Başkanı'na şahsım milletim adına medyaya rağmen teşekkür ediyorum demesi çok ilginç. Ortadaki hata teşekkürü gerektirecek bir durum değil. Hata var nesine teşekkür ediyorsun. Devamına mı teşekkür ediyorsun, zaten vazifesi yapılan araştırma... Yanlış anlaşılan bir duruma sebebiyet verdi Başbakan."

ÇOK OKUNANLAR