MEDYA KÖŞESİ

Kışanak'tan canlı yayında KCK fırçası!

Ahmet Hakan'ın sunduğu Tarafsız Bölge'de KCK konuşuldu. Prof. Dr. Mehmet Özcan'ın BDP'yi hedef alan sözlerine Gültan Kışanak'tan canlı yayında yalanlama geldi.

Kışanak'tan canlı yayında KCK fırçası!
GAZETECİLER.COM
CNN Türk ekranlarında KCK operasyonlarını masaya yatıran Tarafsız Bölge hararetli bir tartışmaya sahne oldu. BDP Eş Başkanı Gültan Kışanak'ın telefonla bağlandığı programda

KCK operasyonları kapsamındaki yaygın tutuklamaların doğru olduğunu savunan Ankara Stratejik Araştırmalar Enstitüsü Başkanı Prof. Dr. Mehmet Özcan'ın BDP'yi hedef alan sözlerine canlı yayında yalanlama geldi. Özcan BDP'nin KCK ile ilişkisi olduğunu belgeleyen bazı haber kupürleri ve internet siteleri olduğunu söyledi. Bunun üzerine programa telefonla bağlanan BDP Eş Başkanı Gültan Kışanak, iddiaların tamamiyle karalama olduğunu söyledi. Özcan'ın bir yargı mercii gibi BDP'yi yargılamaya kalktığını vurguladı. Özcan için 'bu hakkı kendisinde nasıl görüyor? Bir insan Anayasa Mahkemesi'nin verebileceği kararı nasıl verebiliyor?' diyen Kışanak sert tepki gösterdi. 'Burası muz cumhuriyeti mi' diyen soran Kışanak Mehmet Özcan için ağır konuştu. KCK tutuklamalarını meşru göstermek için medyada bir psikolojik harekat yapıldığını söyleyen Mehmet Özcan'ı da bu operasyona ortak olmakla duçladı.

"Bunun hesabını soracağız kendisi hakkında suç duyurusunda bulunacağız. Gitsin mahkemede partimiz hakkındaki ithamlarının hesabını mahkemede versin. Bir psikolojik savaş yürütülüyor. Bu tutuklamalara gerekçe üretmek adına birileri bir yerlerden ses kaydı dedikleri uyduruk şeyleri sızdırdıyor, yandaş medya da onları yayınlıyor, beyefendi de bunları gerçekmiş, hakikatmış, gerçekliği kanıtlanmış delillermiş gibi televizyonda sunuyor, kararını hükmünü de veriyor. BDP KCK'nin alt birimidir, terör örgütüdür diyor. Bu zihniyetin kendisi devlet terörüdür."

İŞTE O ANLAR: