MEDYA KÖŞESİ

Kim verdi o mikrofonu senin eline

Utanç vericiydi... Ne konuşabiliyor ne soru sorabiliyor. NTV spikerine demediğini koymadı.

Kim verdi o mikrofonu senin eline

Akşam Gazetesi yazarı Oray Eğin NTV'nin Oskar ödülleri gecesindeki yayınını sert bir dille eleştirdi. NTV'nin yayını sık sık bölerek Paris'teki Vogue partisinin detaylarını aktardığını söyleyen Eğin, bu sunumu yapan Ece Sükan'ı yerden yere vurdu.

Eğin "Kim verdi o mikrofonu eline" deyip şunları yazdı;

"Mikrofonu vermişler Ece Sükan'a; utanç vericiydi. Ne konuşabiliyor, ne soru sorabiliyor, ne ekranda durmasını, mikrofon tutmasını biliyor. Şımarık genç kız kahkahaları, içinde herhangi bir zeka pırıltısı bulunmayan yorumlar, zorlama sempatik olma çabaları ve sürekli 'ben, ben, ben' diye kendini övme girişimleri...

Ece Sükan'ın yayınından öğrendiğimiz tek şey havanın çok soğuk olduğuydu! Bu yüzden 'Bu şartlarda yayıncılık yapmak çok zor'muş... Aman haberciler duymasın.

Ece Sükan'ın asıl bombası ise konuklarına ısrarla 'Oscar'ı izlemek yerine buraya geldiniz' demesiydi. Ne alakası var!

[photos]

(...) Bu boş konuşmaların esnasında Ece Sükan'dan sürekli 'Moda dünyasının devleri burada' gibi sözler duyduk. Onlardan birkaçını da görebilseydik keşke Sükan kedi olalı bir fare de tutmuş olacaktı.

Gerçi o herhalde tuttuğu en büyük farenin bir dönem Doğuş'un sahibi olduğu Garanti'nin yöneticilerinden biriyle aşk yaşamak olduğuna inanıyor ki dönüp aynada kendisine bakmıyor; 'yeteneksiz miyim, cahil miyim, altından kalkabilir miyim' gibi sorular onu hiç ırgalamıyor."

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 1 yorum