MEDYA KÖŞESİ

Kim bu resimdeki yazar?

Ahmet Tezcan ilginç bir yazı ve resimle dikkatimizi çekti. Özkök köşesine çıplak bir kadın koymuştu bugün. Tezcan'ın tercih ettiği resim ise bir yazara ait.

Kim bu resimdeki yazar?

GAZETECİLER.COM - Zaman'ın çiçeği burnunda yazarı Ahmet  Tezcan ilginç bir yazı ve resimle dikkatimizi . Ertuğrul Özkök köşesine çıplak bir kadın koymuştu bugün. Tezcan'ın tercih ettiği resim ise bir gazeteciye ait.

Resimdekinin kim olduğunu bilmiyoruz. Tezcan bu noktada bir ipucu da vermemiş. Sadece resmin altına şöyle bir not düşmüş:
"Başbakan'ın yurt dışı gezisinde uçakta uyumaya çalışan alışveriş yorgunu bir yazar."

Neyse yazarımıza tatlı rüyalar dileyerek devam ediyoruz. Ahmet Tezcan bugün Ankara gazetecilerinin hayatında değişen bir şeyler olduğunu . Yeni bir güzergah, yeni mekanlar edinmiş Ankara gazetecileri. Arjantin Caddesi'ni terketmişler mesela. Başka mekanlar tercih ediyorlarmış artık.

"Don't cry for me Argentina

Çünkü Ankaralı gazeteciler artık Arjantin Caddesi'nden ziyade Çukurambar kafelerini tercih ediyor. Doğan Grubu gazete ve TV'lerinin Cinnah'ı bırakıp Eskişehir Yolu'na taşınması, Çalık Grubu'nun Balgat'taki DYP Genel Merkezi'nin eski binasına yerleşmesi, Star Gazetesi ve Kanal 24'ün Yüzyıl Mahallesi'nde mesken tutması, Arjantin, Filistin, Tunalı'yı merkez olmaktan çıkarıverdi. AK Parti, CHP ve MHP Genel Merkez binalarının da Çukurambar'a yakın oluşu, tiki-yazar tabiriyle Arjantin Out - Çukurambar In.

Ancak Ankara'nın havası kadar, takılma konumları arasında da gece gündüz farkı hayli fazla.

Gündüz işyeri yakınlığından dolayı Çukurambar'da Liva, S'LO, Big Chief'te kahvaltı ve öğle yemeğinde buluşanlar, geceleri klasik Arjantin-Tunalı cenahındaki Papermoon, Mısır Kafe gibi mekanlara yöneliyor. Uğur Mumcu Caddesi'ndeki Vog, yine siyasetçi ve gazetecilerin gece buluştukları mekanlardan. Ancak çok hızlı gelişen Çayyolu semtindeki Park Caddesi, Ankara gecelerine el koyacak gibi görünüyor.

Bu mekanlara özellikle gece takılmaya niyetliyseniz, özellikle siyasetçiyseniz uyaralım: Çevrenizi iyi yoklayın, Twitterkolik bir gazeteci internet ortamına sizinle ilgili kuşku uyandırıcı fitne mesajları gönderiyor olabilir.

Benden söylemesi."

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar